Welk hoesje beschermt je telefoon het best?

Je hebt een nieuwe telefoon aangeschaft en wilt deze goed beschermen. Dat is begrijpelijk, maar met welk hoesje kan je dit nou het beste doen en waar kan je deze dan kopen? Websites zoals Bol.com hebben een heleboel hoesjes, maar door het groot assortiment zie je soms door de bomen het bos niet meer. Om dit makkelijk te maken heeft fonu.nl een beoordeling gemaakt van een aantal hoesjes, die het beste in staat zijn om jouw telefoon bescherming aan te bieden. Met deze beoordeling op smartphone protectie die hieronder te vinden is, hoopt fonu.nl dat jij een gepast hoesje kan vinden om jouw telefoon mee te kunnen beschermen.

UAG Pathfinder Arctic Camo

Op de eerste plaats van onze beoordeling op smartphone protectie staat de UAG Pathfinder Arctic Camo.

De Urban Armor Gear hoesjes, ook wel afgekort tot UAG, zijn speciaal gemaakt om de smartphone te beschermen tegen vallen en/of stoten. Ze zijn ultra licht, super sterk en stevig vervaardigd.

UAG Pathfinder Arctic Camo Smartphone Protectie

De buitenzijde van het hoesje bestaat uit hard plastic en aan de binnenkant bevindt zich een flexibel TPU laagje, wat de schokken goed kan opvangen. TPU is een afkorting die staat voor Thermoplastic Polyurethane. Het is een middenweg tussen hard plastic en silicone. Dit zorgt ervoor dat TPU een vaste vorm aanhoudt, onbreekbaar is, nauwelijks stof aantrekt of kan krassen en dat allemaal terwijl het zijn flexibele eigenschappen behoudt.

De hoesjes van UAG hebben een zogenoemde ‘’military drop-test’’ ondergaan, waarvoor ze een MIL-STD 810 certificaat voor hebben ontvangen. Dit betekend dat de hoesjes extreme stoten en schokken kunnen weerstaan.

Wil jij eigenaar zijn van dit UAG hoesje, klik dan op onderstaande knop.

Atouchbo Doorzichtige Backcover

Op de tweede plaats van onze beoordeling op smartphone protectie staat de doorzichtige backcover van Atouchbo. Het gaat hier om een verstevigde backcover wat samengesteld is uit hoogwaardig TPU in combinatie met siliconen. Hierdoor kan het een uitstekende bescherming bieden tegen krassen, stoten of als je je telefoon per ongeluk laat vallen.

Atouchbo Samsung Galaxy A40 Smartphone Protectie

Naast bescherming geeft dit hoesje van Atouchbo je smartphone ook een stoere look. Door de verstevigde zijkanten krijgt je telefoon een robuuste uitstraling en dit maakt die dan ook waar uiteraard.

Dit hoesje van Atouchbo kan je bestellen door op onderstaande knop te drukken.

Caseme Vintage Portemonnee

Op nummer drie van de beoordeling staat de enige echte Caseme Vintage Portemonnee hoesje. Het gaat hier om een boekmodel type. Dit houdt in dat je het hoesje open kan slaan net als bij een boek.

Het materiaal waaruit dit hoesje is samengesteld bedraagt splitleder. Dit is een vorm van leer wat verkregen wordt door het splijten van een dikke huid. Hoewel vaak de veronderstelling wordt gemaakt dat splitleder nep is, is dat eigenlijk niet terecht. Sterker nog, splitleder valt 100% onder de categorie leer. Klik hier voor een volledige omschrijving van splitleer.

Caseme Vintage Portemonnee Samsung Galaxy A40

Wat betreft bescherming voldoet dit boekmodel hoesje van Caseme aan onze normen. Wegens het boekmodel type biedt het ook bescherming aan je scherm, mits deze gesloten is uiteraard. Maar ook door zijn dikte vangt het hoesje de klappen en schokken op, waardoor je telefoon ongedeerd blijft.

Naast alle bovengenoemde voordelen genoemd te hebben, scoort dit hoesje ook nog eens uitstekend op het gebied van functionaliteit. Zo bevat het 10 vakken voor pasjes, briefjes en foto’s. Tevens kan je ook je muntgeld erin kwijt! Het dragen van een externe portemonnee is dan ook eigenlijk overbodig bij het gebruik van dit telefoonhoesje.

Wil jij een Caseme hoesje voor je telefoon bestellen, klik dan op de knop hieronder.

BMW Leren Boekmodel

Op de vierde plaats van de beoordeling staat het leren boekmodel van het merk BMW. Ook hier gaat het om een boekmodel type.

BMW heeft ervoor gekozen om dit boekmodel uit echt leer te vervaardigen en het te voorzien van een magnetische klep, waarmee voorkomen wordt dat het hoesje onverwachts open zal gaan.

BMW Leren Boekmodel

Als we kijken naar de bescherming wat het hoesje kan bieden, dan stelt het ons niet teleur. De binnenkant flexibel en bestaat uit TPU, wat ervoor zorgt dat het makkelijk om je smartphone heen gaat zonder deze te beschadigen. Doordat het een boekmodel is, zorgt het ervoor dat alle zijdes van je smartphone beschermd zullen blijven.

Voor de BMW-liefhebbers is dit hoesje onmisbaar!

Bestel nu jouw BMW boekmodel hoesje door op onderstaande knop te drukken.

Geef een reactie