Retourneren

Let op: Heb je via bol.com besteld? Dan gelden voor het retourneren de voorwaarden zoals opgesteld door bol.com. Voor meer informatie over retourneren via bol kun je de volgende pagina raadplegen: Retourneren via Bol.com

Je hebt bij ons het recht je bestelling tot 100 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen, afhankelijk van het gewicht en de grootte, tussen de 2,45 en 6,95 per pakket binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven en voor de tarieven vanuit het buitenland de website van je vervoerder.

Wil je een retourlabel met korting aanschaffen? Dat kan via je track&trace portaal door op de knop “Retourlabel downloaden” te klikken.
De kosten hiervoor zijn:
1) €2,95 – Voor een brievenbuspakje vanuit Nederland. (Via PostNL)
2) €5,95 – Voor een pakket vanuit nederland (Via PostNL)
3) €7,95 – Voor alle retouren vanuit België (Via Bpost of PostNL)
4) €9,95 – Voor alle retouren vanuit Duitsland (Via Hermes of PostNL)

Je krijgt geen pakketkeuze bij het retourportaal. Je kunt het pakketje alleen op dezelfde wijze terugsturen als dat het is opgestuurd.

Wil je het product liever retourneren via een andere vervoerder? Dat mag. Je kunt het pakketje terugsturen via elke vervoerder. Het pakketje kan in dat geval teruggestuurd worden naar het onderstaand adres(zie: stap 2).

Om het retourproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen, adviseren wij je om de volgende stappen te volgen:

1

Stuur in een e-mail naar info@fonu.nl je bestelnummer met verzoek tot retour. (Je bestelnummer kun je vinden in de bevestigingsmail)

Hier hoeft niet persé een uitleg bij, mits het binnen het retourtermijn valt. Maar je zou ons wel ontzettend helpen door alsnog even de tijd te nemen om aan te geven waarom je het product retourneert.

LET OP: Je krijgt geen reactie op deze mail. Zodra je de mail hebt gestuurd kun je meteen overgaan tot stap 2.

2

Verstuur het product in de originele verpakking terug naar het volgend adres:

Fonu.nl
‘s-Gravenweg 318b
2911BK Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

Tip!
Zie de link voor een PostNL locatie dichtbij jou: Locatiewijzer.

3

Zodra wij je retour in goede orde hebben ontvangen én verwerkt, zullen wij direct het bedrag van de bestelling terugstorten.

Afhankelijk van de wijze van je betaling en je bank kan dit enkele werkdagen duren. Wel ontvang je direct nadat het bedrag teruggestort is van ons een bevestigingsmail.

sluit menu