Screenprotectors

Een screenprotector is misschien wel de belangrijkste accessoire van je smartphone. Een andere benaming die ook hiervoor vaak gebruikt wordt is tempered glass of folie voor een telefoonscherm. Maar wat maakt een tempered glass screenprotector zo cruciaal voor jouw mobiele telefoon? Daar geven we hieronder antwoord op. 

Bescherming

In eerste instantie zorgt een tempered glass screen protector voor bescherming. Dit is dan ook misschien wel de belangrijkste reden om gebruik te maken van een beschermglas voor je smartphone. Het zou enorm zonde zijn als je gloednieuwe smartphone schade oploopt, waardoor je telefoonscherm breekt. Een reparatie van je scherm is mogelijk, maar dit kan hoge kosten met zich meebrengen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig kan je dit makkelijk voorkomen met behulp van screenprotectors! 

Varianten

Een screenprotector is in veel verschillende modellen te verkrijgen. Zo heb je beschermlaagjes die enkel het scherm beschermen, maar ook beschermglazen die de randen van je mobiele telefoon of tablet beschermen. Daarnaast kan een screen protector uit verschillende materialen zijn vervaardigd. Hieronder nemen we alle modellen uitgebreid met je door. 

Glazen screenprotector

Een glazen screenprotector is waarschijnlijk het meest voorkomende type beschermglas wat je tegen kan komen. In sommige gevallen kun je zelfs kiezen voor een gehard glas screen protector. Deze beschermen allemaal je telefoon of tablet tegen zowel krassen als barsten. Als je telefoon onverhoopt op de grond valt door jezelf of de kinderen, dan  bestaat er een kans dat de tempered glass breekt maar je telefoonscherm nog ongedeerd blijft. In het geval dat je kinderen regelmatig gebruik maken van je smartphone of iPad, dan adviseren we ook altijd een kidscase! Wil je ook de randen van je smartphone beschermen? Kies dan voor een full cover tempered glass met volledige randbescherming.

Folie screenprotector

In sommige gevallen wil je je smartphone enkel beschermen tegen krassen, omdat je bijvoorbeeld vaak sleutels in je broekzak hebt. In dat geval kun je het beste kiezen voor een folie screen protector. Dit is een dun laagje folie die je op het scherm van je mobiele smartphone aanbrengt. Het voordeel is dat je het nauwelijks ziet en het strakke uiterlijk van je telefoon of tablet behouden blijft. Een mogelijk nadeel kan zijn dat je toestel niet beschermd is tegen val en stootschade. 

Full cover privacy glass screen protector

Vind je het niet fijn dat iemand meekijkt op je telefoonscherm of heb je gewoon behoefte aan een stukje privacy? Kies dan voor een full cover privacy glass screenprotector. Hiermee kan niemand meer op je scherm kijken als ze naast je in de bus of trein zitten bijvoorbeeld. 

Tempered glass voor de achterkant

In sommige gevallen vind je het fijn om geen gebruik te maken van een smartphonehoesje of Apple iPad beschermhoes. Anderzijds ben je misschien bang dat er krassen op de behuizing van je telefoon terecht komen. In dat geval kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van een tempered glass protector voor de achterkant van je smartphone. Zo zullen scherpe voorwerpen, zoals sleutels, de achterkant van je telefoon niet meer kunnen beschadigen. 

Snel en eenvoudig bestellen

Wil jij een optimale bescherming voor jouw smartphone? Wacht dan niet langer en begin je screenprotector vandaag nog te bestellen. Zodra je bestelling is geplaatst, zorgen wij ervoor dat je tempered glass goed wordt ingepakt en zo snel mogelijk jouw richting wordt opgestuurd. Kortom, een screenprotector kopen is nog nooit zó makkelijk geweest! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu