Betaalmethodes

Betalen met CreditCard bij Fonu.nl

Het is bij Fonu.nl mogelijk om je telefoonhoesjes en accessoires te kopen met je creditcard. Je kunt je telefoonhoesjes en accessoires online betalen met de volgende creditcards: AMERICAN EXPRESS, CARTE BANCAIRE, CARTE BLEUE, DANKORT, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, VPAY en MAESTRO. Je kunt op de afrekenpagina klikken op ‘Creditcard’ bij de betaalmethodes. Vervolgens vul je je kaartnummer en CVC-code in en rond je het bestellen af. Hierna is je betaling voltooid en kom je op een bevestigingspagina terecht. Wij nemen vanaf dit punt de rest van de moeite van je over.

 

Creditcards

Betalen met iDeal bij Fonu.nl

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je kunt bij Fonu.nl kiezen om je telefoonhoesjes en accessoires te betalen via iDeal, je wordt vervolgens naar een beveiligde bankomgeving geleidt waar je kunt afrekenen. Je kunt je telefoonhoesjes en accessoires dus veilig en snel betalen via je eigen vertrouwde bank.

iDealBetalen met PayPal bij Fonu.nl

Vanaf heden kun je ook je telefoons en accessoires kopen en afrekenen via een bankoverboeking. Je kiest de telefoonhoesjes en accessoires die je wilt hebben en gaat vervolgens naar de afrekenpagina. Hier kun je kiezen voor de betaalmethode; PayPal. Vervolgens plaats je je bestelling en word je omgeleid naar een PayPal betalingsscherm. Hier rond je de betaling via PayPal af, vervolgens kom je weer terug op Fonu.nl en dat betekent dat je betaling in goede orde ontvangen.

PayPalBetalen met Bancontact bij fonu.nl

Er was veel vraag vanuit onze Fonu familieleden uit België om te leveren in België. Vandaar dat het vanaf nu ook mogelijk is om af te rekenen met Bancontact/Mister Cash. Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Bancontact / Mister CashBetalen met directe bankoverschrijving fonu.nl

Je kunt vanaf heden ook betalen door middel van een directe bankoverschrijving. Je kunt het geld direct op onze rekening storten, zodra het bedrag op onze rekening staat sturen wij je bestelling op.

Het werkt als volgt:
– Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening.
– Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie.
– Je bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben.

 

Directe bankoverschrijvingBetalen met Sofortüberweisung bij Fonu.nl

Sofortüberweisung kortweg ook wel Sofortbanking of Sofort genoemd is een betaalmethode dat voornamelijk gebruikt wordt in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk maar kan ook in andere Europese landen als Nederland, België en Polen gebruikt worden.

Het werkt als volgt:

Je wordt doorgestuurd naar een Sofort Banking pagina waar de gegevens van je bestelling (land/bedrag etc.) al ingevuld staan voor je. Je kunt hier meteen met je eigen bank afrekenen. Hierna word je teruggestuurd naar onze bevestigingspagina en is je bestelling in goede orde ontvangen.

Sofort bankingAchteraf betalen met AfterPay

Wil je eerst je bestelling ontvangen en daarna pas overgaan tot betalen dan kun je kiezen om achteraf te betalen met AfterPay.

Het werkt als volgt:

Je ontvangt eerst je bestelling van ons. Na enkele dagen ontvang je van AfterPay een betaaloverzicht. Na ontvangst van het betaaloverzicht heb je 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaal je alleen voor hetgeen dat je hebt gehouden.

AfterPay