Betaalmethodes

Betaalmethodes

Betalen met CreditCard bij Fonu.nl

Het is bij Fonu.nl mogelijk om je telefoonhoesjes en accessoires te kopen met je creditcard. Je kunt je telefoonhoesjes en accessoires online betalen met de volgende creditcards: VISA, JCB, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, DINERS CLUB en MASTERCARD. Je kunt op de afrekenpagina klikken op ‘Creditcard’ bij de betaalmethodes. Vervolgens vul je je kaartnummer en CVC-code in en rond je het bestellen af. Hierna is je betaling voltooid en kom je op een bevestigingspagina terecht. Wij nemen vanaf dit punt de rest van de moeite van je over.

Betalen met iDeal bij Fonu.nl

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Je kunt bij Fonu.nl kiezen om je telefoonhoesjes en accessoires te betalen via iDeal, je wordt vervolgens naar een beveiligde bankomgeving geleidt waar je kunt afrekenen. Je kunt je telefoonhoesjes en accessoires dus veilig en snel betalen via je eigen vertrouwde bank.

Betalen met PayPal bij Fonu.nl

Vanaf heden kun je ook je telefoons en accessoires kopen en afrekenen via een bankoverboeking. Je kiest de telefoonhoesjes en accessoires die je wilt hebben en gaat vervolgens naar de afrekenpagina. Hier kun je kiezen voor de betaalmethode; PayPal. Vervolgens plaats je je bestelling en word je omgeleid naar een PayPal betalingsscherm. Hier rond je de betaling via PayPal af, vervolgens kom je weer terug op Fonu.nl en dat betekent dat je betaling in goede orde ontvangen.

Betalen met Alipay bij fonu.nl

Hoppa! Het is Zover! Vanaf heden kun je voor al je telefoon/tablet hoesjes en accessoires nu ook afrekenen met Alipay. Kies op de afrekenpagina voor de betaalmethode ‘Alipay’ en je wordt doorgestuurd naar de vertrouwde alipay omgeving waar je de QR code kunt scannen. Heb je dit gedaan dan krijg je meteen een terugkoppeling of de betaling gelukt is of niet. YES!

Betalen met Bancontact bij fonu.nl

Er was veel vraag vanuit onze fonu familieleden uit België om te leveren in België. Vandaar dat het vanaf nu ook mogelijk is om af te rekenen met Bancontact/Mister Cash. Bancontact is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Kies hier je telefoonmerk en begin meteen met winkelen!