Fonu.nl zakelijk bestellen

Fonu.nl is een online hoesjes en accessoires leverancier voor nagenoeg alle smartphones en tablets. Fonu.nl staat bekend om haar brede aanbod van luxe en betaalbare hoesjes en accessoires.

Bij fonu.nl streven wij ernaar om alles uit eigen voorraad te leveren. Wij leveren niets vanaf een leverancier, maar altijd vanuit ons eigen magazijn. Fonu.nl heeft een eigen logistieke afdeling, waar alle producten in eigen beheer ingekocht worden door een team van inkopers.

Offerte aanvragen

Ben je op zoek naar smartphonehoesjes, iPad hoezen of andere accessoires voor je bedrijf en wil je meer dan 5 stuks afnemen? Dan kunnen wij hier binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte op maat voor opstellen.

Zo weet je binnen 24 uur wat de kosten en levertijden zullen zijn.

– Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat

– Vaste accountmanager voor al je bestellingen

– Hoge kwaliteit producten, geselecteerd door branche experts

– Keuze uit 100+ A-merken of whitelabel producten

Op rekening betalen

Zodra de offerte is goedgekeurd zullen wij deze omzetten naar een factuur. De bestelling wordt dan alvast verzonden en de betaling kan dan achteraf per factuur worden voldaan. In sommige gevallen zal de factuur eerst betaald moeten worden voordat de producten verzonden kunnen worden (bijvoorbeeld bij een eerste bestelling met grotere aantallen of bij een bestelling met maatwerk producten).


Stuur een e-mail naar [email protected] met welke producten benodigd zijn en met de bijbehorende hoeveelheden.


sluit menu