Telefoon accessoires

Telefoon accessoires zijn onmisbaar bij de aanschaf van een nieuwe mobiele telefoon. Smartphones beschikken tegenwoordig over veel functies en dit zorgt ervoor dat je extra gadgets nodig hebt. Maar waar kan je dan precies aan denken?

Oordopjes

Het meest gebruikte telefoon accessoire voor een hedendaagse smartphone zijn de draadloze oordopjes. Hierbij kan je denken aan de AirPods maar ook merken als ESR hebben tegenwoordig draadloze oortjes. Een groot voordeel hiervan is dat je nooit meer last hebt van een draad die in een knoop zit. Voor de liefhebbers die nog de voorkeur aan oordopjes mèt draad geven is er ook natuurlijk een ruim aanbod bij fonu.nl. Een opkomende accessoire wat tegenwoordig ook erg populair aan het worden is, zijn Airpod hoesjes. Deze kun je ook vaak matchen met een bijpassend hoesje voor je mobiele telefoon

Powerbank

Een ander onmisbaar product binnen de telefoon accessoires is de powerbank. Deze gadget laadt je vooraf op en functioneert vervolgens als een mobiele oplaadpunt. Er zijn veel verschillende powerbanks op de markt voor verschillende gelegenheden. Zo zijn er powerbanks in een klein formaat voor het dagelijks gebruik. Ook zijn er powerbanks met een sterke accu en goede bescherming voor op vakantie of een dagje uit.

Kabels

Binnen de categorie telefoon accessoires zal de kabel geheid het meest gebruikt worden. Met de komst van nieuwe producten en nieuwe technieken, komen er ook kabels met diverse aansluitingen op de markt. Zo heb je kabels met een USB 2.0 aansluiting, lightning aansluiting of de nieuwe USB-C aansluiting. Tevens biedt fonu.nl kabels aan die alle aansluitingen bevatten, maar ook originele kabels van bekende merken als Apple. Er is dus een ruim aanbod voor ieder zijn wensen! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu