iPhone 13 Pro Max Hoesjes

De iPhone 13 Pro Max wordt ook wel het pareltje van de Appel toestellen genoemd. Dit is dan ook niet zonder reden, aangezien de Pro Max toestellen over de meest premium functies beschikken. Zo heeft dit toestel dan ook weer een spectaculaire camera, een waanzinnige beeldscherm en meer specificaties waar je u tegen zegt. Natuurlijk hangt hier ook een hoog prijskaartje aan en juist daarom is het van belang om het goed te beschermen door middel van de sterkste iPhone 13 Pro Max hoesjes. 

iPhone 13 Pro Max back cover

Het meest bekende type telefoon case is hoogstwaarschijnlijk de iPhone 13 Pro Max backcover, ook wel een ‘’backcase’’ of ‘’achterkantje’’ genoemd. Zoals de naam luidt, bedekt de 13 Pro Max cover je iPhone aan de achterzijde en zijkanten. Een groot voordeel hierbij is dat je Apple iPhone zijn aantrekkelijke design niet verliest. Verder is het ook handig als je altijd je mobiele telefoon in je broekzak bewaart, aangezien een achterkantje je toestel er niet dikker op maakt. Een mogelijk nadeel kan misschien zijn dat je iPhone ietsjes minder goed beschermd is tegen schade. Dit kun je echter oplossen door gebruik te maken van een iPhone 13 Pro Max screenprotector of glasbescherming. Zo blijft je scherm intact en zal een schermbreuk verleden tijd worden. Wil je het beeldscherm van de iPhone 13 Pro Max enkel tegen krassen beschermen? Maak dan gebruik van een 13 Pro Max folie protector. 

iPhone 13 Pro Max bookcase 

Op nummer twee staat de iPhone 13 Pro Max book cover als het aankomt op populariteit. Deze smartphone case wordt ook wel een boekachtig hoesje genoemd, doordat het als een boek wordt open geklapt. Verder beschikken de meeste boekmodel hoesjes ruimte voor pasjes of briefgeld. Een groot voordeel van een iPhone 13 Pro Max booklet case is dat het je Apple telefoon volledig omringt. Zo biedt het een volledige bescherming aan je iPhone, mits de klep aan de voorzijde gesloten is. Wil je dat je beeldscherm ook beschermd blijft bij het openen van de klep? Zorg er dan voor dat je scherm voorzien is van een iPhone 13 Pro Max bescherm glas. 

iPhone 13 Pro Max wallet case

Heb jij altijd veel brief of muntgeld bij je? Dan is het misschien handig om te kiezen voor een portemonnee hoesje of wallethoesje voor je 13 Pro Max. Deze beschikt over een speciale ruimte voor al jouw briefgeld, muntjes of pasjes. Je portefeuille wordt dus hiermee overbodig. Let er wel op dat het bewaren van een dergelijke walletcover in je broekzak best moeilijk zal zijn. Dit komt doordat de portemonnee case breed en dik is, waardoor het makkelijker is om het in je binnenzak van je jas of tas te bewaren. 

Keuze voor iedereen

Of jij nou op zoek bent naar goedkope iPhone 13 Pro Max hoesjes, sterke 13 Pro Max hoesjes of gewoon unieke hoesjes voor de iPhone 13 Pro Max, dan ben je bij fonu.nl op het juiste adres! Door een groot een breed assortiment is er genoeg keuze voor iedereen! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu