iPhone hoesjes

Op zoek naar bescherming voor je Apple iPhone? Bekijk een van de vele iPhone hoesjes die een optimale bescherming en een toffe look geven aan je Apple telefoon. Met deze iPhone cases kun je ervoor zorgen dat je telefoon niet beschadigd raakt en dat het daarnaast ook nog leuk matcht met bijvoorbeeld je iPad hoes.

Waarom zou ik een hoesje voor mijn iPhone kopen?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. ‘Het zal mij toch niet gebeuren?’ denk je. De iPhone is vaak duurder dan de gemiddelde telefoon en het zou toch zonde zijn om achteraf voor een dure reparatie te moeten betalen. Onze iPhone hoesjes zorgen ervoor dat je iPhone te allen tijde goed beschermd is tegen val- en drukschade. De keuze is reuze met een scala aan verschillende soorten covers. Zo kan je kiezen tussen telefoonhoesjes die meer praktisch zijn in gebruik of telefoon hoesjes die juist heel hoog scoren op protectie. Mocht je enkel een iPhone hoesje niet afdoende vinden, kan je ook gebruik maken van onze verschillende soorten screenprotectors voor de iPhone. Deze zorgen voor de beste bescherming van het beeldscherm, wat vaak het meest kwetsbare gedeelte van de iPhone is.

Wat voor typen hoesjes zijn er beschikbaar voor de Apple iPhone?

Naast het beschermen van de iPhone zorgt een iPhone case ook voor een leuke uitstraling. Je kunt kiezen uit de zogeheten backcases, maar ook uit booklets en portemonnee hoesjes. Ook zitten er grote verschillen tussen de verschillende boek hoesjes en achterkantjes. Aan de hand van onze eigen gemaakte video’s kan je een optimaal beeld krijgen van hoe de hoes er in werkelijkheid uit ziet. Als je een iPhone cover zoekt met een leuke print ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook als je een onopvallend beschermhoesje zoekt of als je hoes wilt combineren met een bijpassende iPad cover. Het is helemaal aan jou of de keuze valt op een groot en opvallend hoesje of juist een minimaal en zo simpel mogelijke hoes.

Beschermende iPhone cases

Het is bijna onvermijdelijk om de telefoon zonder enige vorm van bescherming kras vrij te behouden. Door het dagelijks gebruik van de iPhone slijt het toestel. Een beschermhoes is dan relatief een kleine investering vergeleken met de kosten voor reparatie of waardeverlies door gebruikerssporen. Om deze kleine krasjes te voorkomen is het van belang dat je een iPhone case gebruikt die om jouw telefoon gaat. Zo kan je zorgeloos gebruik maken van de iPhone zonder bang te hoeven zijn voor schade.

MagSafe hoesjes

Een belangrijke techniek waar de jongste modellen van de Apple iPhone over beschikken is MagSafe. Door middel van deze techniek is het mogelijk om iPhone accessoires magnetisch te koppelen aan je toestel. Door de handigheid die deze techniek met zich meebrengt, is het te begrijpen als je voor een MagSafe hoesje wilt kiezen.

iPhone hoesje met koord

In sommige situaties is het lastig om je iPhone bij je te dragen. Een iPhone hoesje met koord is dan dé ideale oplossing. Ben je op zoek naar iPhone hoesjes met koord die een marmeren print hebben óf ga je toch liever voor een effen print? De keuze is aan jou!

Breed assortiment

Met de komst van nieuwe iPhones komen steeds meer nieuwe wensen. Om hieraan te kunnen voldoen, wordt het assortiment continu uitgebreid. Schaf bijvoorbeeld een iPhone 13 Pro Max hoesje, een iPhone 12 case of een iPhone 11 hoesje met koord aan. Neem bovendien een kijkje voor leuke gadgets en iPhone accessoires. Wellicht is een autohouder, airpod hoesje of een iPhone oplader ook erg handig. Dit kun je bestellen bij fonu.nl door hierboven op je telefoontoestel te klikken. Heb je een ander toestel? Kijk dan hier verder: Alle smartphonehoesjes

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu