Maak een keuze:

iPhone 8 hoesjes

iPhone 8 hoesjes hebben een plek op de markt veroverd sinds de komst van de iPhone 8. De opvolger van de iPhone 7 beschikt over een even grote beeldscherm. Qua grootte van het toestel is vrij weinig veranderd. Dit zorgt ervoor dat alle hoesjes die compatibel zijn met de iPhone 7 ook gebruikt kunnen worden voor de iPhone 8. Wél heeft de Apple iPhone 8 een glazen achterkant waardoor het kwetsbaarder is geworden. Bij fonu.nl bieden we de beste bescherming aan voor je telefoon door middel van mooie iPhone 8 hoesjes.

Vermijd beschadigingen

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is altijd zonde wanneer kleine of grote beschadigingen aan de telefoon ontstaan. Bij fonu.nl streven we ernaar om een zo breed mogelijk assortiment aan hoesjes aan te bieden, zodat je de mogelijkheid hebt om de juiste keuze te maken. Voor de iPhone 8 hoesjes biedt fonu.nl bookcases, bumpers, flipcases en 3 in 1 model hoesjes
aan. Daarnaast kun je ook voor extra bescherming kiezen door het aanschaffen van een iPhone 8 screenprotector. Wanneer je de keuze maakt uit een bumper adviseren we dit sterk aan.

Verfraai je telefoon

Je kunt natuurlijk met een iPhone 8 hoesje je telefoon personaliseren. Naast de standaard telefoonhoesjes en de leren hoesjes biedt fonu.nl ook een scala aan printhoesjes aan. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit dierenprints, stedenprints of printjes met een leuke tekst. Ga je binnenkort naar Parijs? Dan is het wellicht leuk om een hoesje te nemen met de Eiffel toren erop! Er zijn veel iPhone 8 telefoons verkocht. Met een hoesje maak je de telefoon uniek en geef je de telefoon een bijpassend hoesje. Een hoesje is namelijk meer dan alleen bescherming.

Voorkom slijtage

Tegenwoordig is de telefoon bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Door het veelvuldige gebruik ervan, is het haast onmogelijk om de telefoon nog in de originele staat te bewaren. Echter, door een hoesje te gebruiken zal dit proces niet plaatsvinden. Vaak is een iPhone 8 hoesje veel goedkoper dan een dure reparatie of een nieuw toestel. Voorkomen is beter dan genezen en daarom adviseren we sterk aan om een hoesje te nemen die het best bij je past. Bij de productomschrijving zal je ook een review zien die een goed beeld geeft van het hoesje.

Wat ons uniek maakt

Om te voorkomen dat je een accessoire aanschaft die je eigenlijk niet zou willen, heeft fonu.nl veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de producten. Hiermee willen we ervoor zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast staan wij garant voor een snelle levering en heb je een bedenktijd van 30 dagen. Dus mocht het product wat je hebt besteld toch niet zijn wat je had gewild? Dan kun je het product volgens ons retourproces retourneren.

Het is ook uiterst interessant om een gadget aan te schaffen voor je telefoon! Denk aan autohouders of draadloze opladers. Kijk hierboven voor de mogelijkheden.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: