Maak een keuze:

iPhone 11 hoesjes

iPhone 11 hoesjes zijn er in veel verschillende varianten beschikbaar. Dit komt doordat Apple weer prachtige iPhones heeft uitgebracht voor de iOS fans. Zoals altijd laat Apple rond september ons kennis maken met de nieuwe iPhones. Deze iPhone heeft een significant verschil in vergelijking met zijn voorganger, de iPhone XR. Het heeft namelijk twee camera’s aan de achterzijde. Dit zorgt voor nog scherpere foto’s. Tevens is de iPhone 11 in diverse kleuren verkrijgbaar en daarom bieden we veel diverse hoesjes aan voor de iPhone 11. Zo kan je denken aan lederen, siliconen en transparante iPhone 11 hoesjes.

Met een goed gevoel gebruiken

De iPhone 11 is nog beter en duurder dan zijn voorganger. Daarom is het belangrijk om een telefoonhoesje hiervoor te hebben. Onze hoesjes zorgen niet alleen voor bescherming, maar zorgen ook voor een unieke look en uitstraling. Veel mensen kiezen voor een hoesje dat bij hun past. Deze iPhone heeft aan zowel de voorkant als de achterkant een glazen design.

De iPhone hoesjes bij fonu.nl zorgen voor de beste protectie. We hebben zowel mooie kleurrijke achterkantjes als simpele zakelijke iPhone 11 bookcases. Een leuke print, simpel zwarte back cover, transparante anti-shock back cover, lederen bookcase en nog veel meer soorten behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn merken als Pierre Cardin, CaseMe, Xssive, Celly, Spigen, GUESS en nog veel meer bij ons verkrijgbaar. Als je verder ook eigenaar bent van een Apple iPad, dan ben je op het juiste adres voor een iPad hoes. Neem gerust een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw unieke iPhone 11 telefoonhoesjes.

Slijtage

Door de glazen achterkant is de iPhone 11 gevoeliger voor krasjes en barsten. Het is wel mooi en aardig dat het door de glazen behuizing draadloos kan worden opgeladen, maar het is enorm kwetsbaar. Het gebruik ervan zonder hoesje versnelt het slijtageproces. Dit wil je natuurlijk niet op deze peperdure smartphone. Je wilt natuurlijk reparatie en het verwisselen van een scherm of achterkant voorkomen. Hoe mooier en netter je je iPhone houdt, hoe meer waarde die vertegenwoordigt en des te meer je ervan kan genieten. Bestel daarom naast een iPhone 11 hoesje ook een iPhone 11 screenprotector om de scherm van je telefoon krasvrij te houden.

Ons streven

Wanneer je een iphone 11 hoesje naar smaak hebt uitgekozen, gaan wij onmiddellijk aan de slag om deze verzendklaar te maken. Om je keuze makkelijker te maken, hebben wij veel tijd gestoken in het videografisch vastleggen van de hoesjes. Zo maken we het online shoppen aangenamer voor je en hoef je je geen zorgen te maken dat het product er anders uitziet. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je dit
aan ons melden en zorgen wij verder voor een snelle retourproces. Wacht niet langer en bekijk onze website.