Maak een keuze:

iPhone 11 Pro Max hoesjes

iPhone 11 Pro Max hoesjes zie je tegenwoordig in vele soorten. Met de komst van de nieuwe iPhone is veel innovatie ontstaan. Heb jij altijd al een grote iPhone gewild waarmee je alle dagelijkse taken makkelijk kunt uitvoeren? Dan is de iPhone 11 Pro Max de ideale smartphone voor jou. Het is de opvolger van de iPhone Xs Max. Deze iPhone heeft maar liefst drie camera’s aan de achterkant waarmee je nog beter video’s kunt opnemen. Het heeft een A13 bionic chip voor nog meer snelheid, een 6,5 inch Super Retina display, 6 GB RAM geheugen en een accu van maar liefst 3500 mAh. Van deze iPhone wil je heel veel plezier beleven. Je dient het wel goed te beschermen met behulp van een iPhone 11 Pro Max hoesje.

Gevarieerd aanbod

De nieuwe iPhone heeft een metalen behuizing. De camera omhulsel is wel van glas. Dit is mooi en tegelijkertijd ook extra kwetsbaar. Je wordt natuurlijk niet blij als je gloednieuwe iPhone beschadigd raakt. De iPhone reparaties zijn prijzig, duren vaak lang en brengen veel frustratie met zich mee. Hierdoor kun je wel in een dipje komen. Wij willen dat dit wordt voorkomen en je zonder zorgen je iPhone kunt gebruiken. De hoesjes die we voor je hebben uitgekozen, zijn heel divers. Denk aan een iPhone back cover met een mooie print, zakelijke iPhone 11 Pro Max book cases, lederen book cases met mogelijkheid voor pasjes en veel meer. Neem snel een kijkje en bescherm je iPhone vandaag nog.

Voorkom barsten en krassen

Door de grote vorm die deze telefoon heeft, is het kwetsbaarder voor barsten en krassen. Je iPhone raakt heel snel beschadigd als je geen hoesje hebt. Zonder hoesje kun je zowel de achterkant als de voorkant beschadigen. Onze hoesjes verminderen de kans op schade aanzienlijk en zijn tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk. Ook geven onze hoesjes je telefoon een trendy look.

Dienstverlening van de buitencategorie

Je tevredenheid is het allerbelangrijkste voor ons. We hebben de beste hoesjes en mobiele accessoires voor je uitgekozen. Als je de bestelling op doordeweekse dagen voor 21:00 plaatst, wordt het dezelfde dag verzonden. Je betaalt bij ons geen verzendkosten. Dit regelen wij allemaal voor je. Om je een goed beeld van onze producten te geven, hebben we ook video’s voor je gemaakt. Je kunt op deze video’s het product vanuit alle hoeken aanschouwen. Zo willen we dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer je toch niet tevreden bent over je aankoop, kun je dit aan ons doorgeven. Bekijk onze retourpagina voor uitleg. Bekijk onze website en kies je iPhone 11 Pro Max hoesje en/of mobiele accessoire vandaag nog uit.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: