Maak een keuze:

iPhone SE (2020) hoesjes

iPhone SE (2020) hoesjes zijn volop in de maak sinds de iPhone SE 2020 is aangekondigd. Apple heeft na vier jaar een nieuwe versie van de iPhone SE uitgebracht. Wat deze iPhone erg populair en geliefd maakt, is zijn fijne prijs die aan de lage kant ligt! Wat betreft het uiterlijk lijkt de iPhone SE 2020 erg veel op de iPhone 8. Ga je echter de specificaties van het toestel onder de loep brengen, dan zal je zien dat hij meer op de iPhone 11 lijkt. 

Design

Het design van de iPhone SE 2020 lijkt zoals eerder aangegeven, erg veel op het design van de iPhone 8. Dit houdt dus in dat hij over een 4,7-inch beschikt met daaronder een thuisknop voor Touch ID. Hiermee zal je de iPhone met je vingerafdruk moeten ontgrendelen. 

Apple heeft ervoor gekozen om het toestel in drie verschillende kleuren op de markt te brengen. Zo kan je de iPhone SE 2020 in de kleuren zwart, wit en rood bestellen. Een dergelijk toestel met een uitmuntend design wilt je natuurlijk goed kunnen beschermen met de juiste iPhone SE (2020) hoesjes.

Snelheid

Wat betreft de snelheid van het toestel, zit je goed met de iPhone SE 2020. Zo heeft Apple ervoor gekozen om de A13 Bionic-chip erin te verwerken, wat ook in de iPhone 11 Pro geïntegreerd is. De voordelen van deze chip worden pas écht merkbaar bij het spelen van games, fotograferen of het gebruik van Augmented Reality. 

Batterij

Indien je normaal gesproken een lange schermtijd hebt en veel verwacht van de batterij, zal je hier geen problemen mee ondervinden bij de iPhone SE 2. Daarnaast is de batterij van de iPhone SE 2020 in staat om draadloos opgeladen te worden met Qi-gecertificeerde opladers en wordt snelladen ook ondersteund. De meeste telefoonhoesjes bij fonu.nl zorgen ervoor dat het draadloos opladen van jouw mobiele telefoon niet verhinderd wordt. 

Camera

De fotografische eigenschappen hebben een grote innovatie bij de iPhone SE 2020. Zo heeft het toestel het beste single camera-systeem ooit. Daarnaast heeft de camera een 12-MP groothoekcamera met een diafragma van f/1.8. De nieuwe processor heeft ook een belangrijke functie hierin. Zo maakt de A13 Bionic-chip het mogelijk om foto’s in de Portretmodus te maken en zorgt het voor diepteregeling. Hiermee kan je dus gerust zeggen dat de camera van de iPhone SE 2020 waard is voor de prijs die je betaalt. Om deze Apple smartphone met een superieure camera te voorzien van de juiste bescherming, is het belangrijk deze te voorzien van de beste iPhone SE (2020) hoesjes en een iPhone SE (2020) screenprotector. 

Service bij fonu.nl

Wanneer je jouw iPhone SE (2020) hoesjes naar smaak hebt uitgekozen, gaan wij per direct aan de slag om deze verzendklaar te maken. Om je keuze makkelijker te maken, hebben wij veel tijd gestoken in het maken van productvideo’s van de iPhone hoesjes maar ook bijvoorbeeld de iPad hoesjes. Zo maken we het online shoppen aangenamer voor je en wordt de kans op een miskoop verkleind. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je dit uiteraard aan ons melden en zorgen wij verder voor een snelle retourproces. Wacht niet langer en bekijk onze website voor jouw unieke iPhone 12 hoesje!