Maak een keuze:

iPhone 12 Pro hoesjes

iPhone 12 Pro hoesjes worden vaak gezocht op Google. Apple heeft voor de iOS fans weer een paar geweldige iPhones uitgebracht. Zoals altijd te verwachten rond deze tijd van het jaar heeft Apple de nieuwe iPhones geïntroduceerd. Deze iPhone heeft een significant verschil ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 11 Pro. Het heeft een vierkant design wat de telefoon een strakke look meegeeft. Hierdoor laat Apple de iPhone 5 generatie weer een beetje terugkomen in het design. Deze telefoon is ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

Veel keuze aan hoesjes

Omdat de iPhone 12 Pro nog beter en duurder is, is het belangrijk om een iPhone hoesje te hebben hiervoor. De telefoon hoesjes bij fonu.nl zorgen niet alleen voor de ultieme bescherming, maar zorgen ook voor een unieke look en uitstraling. Zo bieden deze hoesjes protectie en zijn ze tegelijkertijd ook modieus en trendy. Veel mensen kiezen voor een hoesje dat het beste bij hun past. Deze iPhone heeft aan zowel de voorkant als de achterkant een glazen design.

De iPhone 12 Pro hoesjes die wij voor je hebben uitgekozen, zorgen ervoor dat je met een gerust hart je telefoon kunt gebruiken. Voor mensen die willen dat hun hoesje opvalt, hebben we zowel gekleurde iPhone 12 Pro back covers als kleurrijke bookcase hoesjes. Daarnaast hebben we simpele zakelijke bookcases, transparante anti-shock backcovers, leren bookcases, leuke printhoesjes en nog veel meer soorten behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn merken als Fonu, Caseme, Baseus, ESR, Guess, BMW, Mercedes-Benz en nog veel meer bij ons verkrijgbaar. Voor de liefhebbers hebben we ook nog een ruim aanbod aan iPad hoesjes. Neem gerust een kijkje en aanschouw wat we in onze voorraad hebben.

Bescherming aan de iPhone 12 Pro

Door de glazen behuizing is het design van de iPhone 12 Pro mooi en strak geworden en kun je de smartphone hierdoor ook draadloos opladen. Echter is het hierdoor gevoeliger geworden voor krasjes en barsten. Je kunt ervoor kiezen om de iPhone zonder een hoesje of iPhone 12 Pro screen protector te gebruiken, maar het is vaak bewezen dat de telefoon hierdoor sneller slijt en beschadigd raakt. Dit brengt frustraties en dure reparaties met zich mee. Dit wil je natuurlijk niet op deze geweldige Apple smartphone. Hoe mooier en netter je je iPhone houdt, hoe meer restwaarde deze vertegenwoordigt en hoe meer je ervan kunt genieten.

Kwalitatieve dienstverlening op maat

Wanneer je het hoesje en/of accessoire heb gekozen, gaan wij onmiddellijk aan de slag om deze verzendklaar te maken. Wanneer je de bestelling voor 20:30 plaatst, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Om je keuze makkelijker te maken hebben wij veel tijd gestoken in het videograferen van de producten. Je ziet de hoesjes en accessoires op deze wijze vanuit alle hoeken. Zo maken we het online shoppen leuker en hoef je je geen zorgen te maken dat het product er anders uitziet. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je dit aan ons melden en zorgen wij verder voor een goede retourproces. Wacht niet langer en bestel snel jouw unieke iPhone 12 Pro hoesje