Maak een keuze:

iPhone 12 hoesjes

iPhone 12 hoesjes vormen een belangrijke accessoire voor de iPhone 12. Zoals we ieder jaar gewend zijn van Apple, kunnen we rond september kennis maken met een nieuw model van de iPhone. In 2020 is het dan ook tijd geweest voor de iPhone 12. Deze iPhone heeft een significant verschil in vergelijking met zijn voorganger, de iPhone 11. Zo heeft de iPhone 12 twee camera’s aan de achterzijde, wat resulteert in nóg scherpere foto’s. Tevens zal het scherm van de iPhone 12 beschikken over een OLED display. Hiermee brengt Apple een grote verandering aan bij het instapmodel van de iPhones.

De A14-processor zorgt ervoor dat de iPhone 12 nog sneller en energiezuinig zal zijn. Een ander bekend verschijnsel van het instapmodel is dat deze in veel verschillende kleuren beschikbaar is en zo dus ook bij de iPhone 12. Dit is dan ook de reden waarom wij een groot aanbod hebben aan iPhone 12 hoesjes.

Veilig op weg met een iPhone 12 hoesje

Apple heeft met de komst van de iPhone 12 grote stappen gezet ten opzichte van zijn voorganger. Daarom is het belangrijk om een hoesje te hebben die jouw smartphone goed zal beschermen.

Enkel bescherming is natuurlijk niet voldoende indien je over een dergelijk luxe smartphone beschikt. Zo wil je natuurlijk dat je iPhone 12 hoesje een bijzondere uitstraling heeft en jou een unieke look bezorgd. Gelukkig begrijpen wij dit bij fonu.nl en daarom hebben we een ruim aanbod aan iPhone 12 smartphonehoesjes, zodat jij veilig gebruik kunt maken van deze prachtige iPhone.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor mooie kleurrijke backcovers of juist zakelijke bookcases. Een leuke print, simpel zwarte backcover, transparante anti-shock backcover, lederen bookcase en nog veel meer soorten behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn er bekende merken als CaseMe, FONU, Celly, Spigen, GUESS en nog veel meer bij ons te verkrijgen. Dus wacht niet langer en bestel snel jouw favoriete iPhone 12 hoesje!

Gebruikerssporen

Door het hoekig design is de iPhone 12 nog gevoeliger voor krasjes en barsten. Het nieuwe design oogt heel mooi en aardig, maar heeft als nadeel dat het kwetsbaar is. Dit kan leiden tot veel gebruikerssporen indien je niet gebruik maakt van een beschermende iPhone 12 hoesje. Dit zou enorm zonde zijn, aangezien de restwaarde van je smartphone hierdoor ook daalt. Wil jij je iPhone in een nieuwe staat behouden? Kies dan voor een sterke telefoonhoesje die dit allemaal mogelijk kan maken. En vergeet niet om altijd gebruik te maken van een screenprotector, zodat je scherm ook kras en barst bestendig is.

Ons streven

Wanneer je een iPhone 12 hoesje naar smaak hebt uitgekozen, gaan wij per direct aan de slag om deze verzendklaar te maken. Om je keuze makkelijker te maken, hebben wij veel tijd gestoken in het maken van productvideo’s van de hoesjes. Zo maken we het online shoppen aangenamer voor je en wordt de kans op een miskoop verkleind. Als je toch niet tevreden bent over je aankoop, dan kan je dit uiteraard aan ons melden en zorgen wij verder voor een snelle retourproces. Wacht niet langer en bekijk onze website voor jouw unieke iPhone 12 hoesje!

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: