BMW telefoonhoesjes

BMW telefoonhoesjes hebben een unieke uitstraling en zijn niet enkel bedoeld voor de BMW liefhebbers. Het in 1912 opgerichte bedrijf heeft een groot fanbase opgebouwd en is inmiddels één van ’s werelds grootste autofabrikanten. Het is daarom ook vanzelfsprekend dat er telefoonhoesjes op de markt zijn gekomen die het merk van BMW met zich dragen.

Kwaliteit en bescherming

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij BMW en dat proberen ze dan ook te weerspiegelen bij de productie van hun smartphonehoesjes. Zo worden er lederen cases geproduceerd, maar ook siliconen hoesjes van TPU voor de liefhebbers. Daarnaast hebben de smartphonehoesjes uitsparingen voor de camera’s, laadconnector, microfoon, speakers en andere sensoren. Deze zijn allemaal netjes afgewerkt en dat is dan ook zeker te zien. Sommige cases hebben nog zelfs ruimte om je pasjes in te bewaren, wat bijdraagt aan de functionaliteit.

Op het gebied van bescherming presteren de hoesjes van BMW ook uitstekend. Niet voor niets staan de cases van BMW dan ook in de top 4 van best beschermende hoesjes. De hoesjes beschermen zowel de voorkant, zijkanten en achterkant van je mobiele telefoon. Hierdoor is je smartphone optimaal beschermd bij een val en wordt een schermbreuk of andere schade aan je telefoon voorkomen.

Aanbod

Er is een divers aanbod van BMW telefoonhoesjes bij fonu.nl. Zo kan je kiezen uit een boekmodel hoesje of een backcover. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende collecties, zoals een BMW case met de klassieke logo of de sportieve M-serie logo.

Tevens biedt fonu.nl de BMW telefoonhoesjes aan voor verschillende typen smartphones. Zo kan je denken aan bekende modellen als de Samsung Galaxy S21 Ultra, de Samsung Galaxy S21 FE of de Apple iPhone 13.

BMW Logo

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu