Samsung Tablet hoesjes

Samsung Tablet hoesjes zijn van cruciaal belang indien je over een samsung tablet beschikt. Veelal worden ze ook gematcht met een van de hippe smartphonehoesjes die er goed mee blenden. De Samsung Galaxy Tab series zijn tablets die allemaal op het besturingssysteem Android draaien en geproduceerd worden door Samsung Electronics. 

De meest populaire tablets zijn inmiddels de Samsung Galaxy Tab A en Samsung Galaxy Tab S. Daarom zijn er dan ook veel verschillende Samsung Tablet hoesjes hiervoor op de markt verschenen. Wat nou het verschil is tussen de twee tablets, gaan we natuurlijk toelichten. 

Samsung Galaxy Tab A

De Samsung Galaxy Tab A series vertegenwoordigen een breed assortiment aan Samsung tablets. Ze weerspiegelen als het ware de Samsung Galaxy A series smartphones. Bij de Tab A kan je uit drie verschillende formaten kiezen. Zo heb je de keuze uit een 8-inch, 8.4 inch, 10.1-inch of een 10.4 inch  model. Alle formaten van de Tab A beschikken over een S-pen (stylus pen). Het opmerkelijke aan de Samsung Galaxy Tab A lijn, is het feit dat deze allemaal over een gratis versie van Microsof Office, OneNote en OneDrive beschikken.

Samsung Galaxy Tab S

De Samsung Galaxy Tab S series vertegenwoordigen de ultra high-end tablets van Samsung. Ook deze weerspiegelen de Samsung Galaxy S series smartphones. Ze beschikken allemaal over een AMOLED display. Deze zorgt voor een hoge helderheid, een zeer hoog contrast en diepe zwarttinten. 

Bescherming

Bij het gebruik van een tablet is de kans groot dat je deze laat vallen met veel schade als gevolg. Zo zou het scherm kunnen breken, krassen kunnen ontstaan of de hardware beschadigd kunnen raken. Dit zou natuurlijk enorm zonde zijn. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van Samsung Tablet hoesjes, om deze mogelijke schade te kunnen voorkomen. Zo kan je bij fonu.nl kiezen uit een Samsung Galaxy Tab A hoes of een Samsung Galaxy Tab S hoes. Deze zijn in diverse modellen beschikbaar en zijn erop beoordeeld om jouw Samsung Galaxy Tablet zo goed mogelijk te beschermen tegen schade.  Daarnaast kun je je tablethoes ook aanvullen met een van de bijpassende accessoires.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu