iPhone 14 Plus Hoesjes

Met de aankondiging van de iPhone 14 Plus zijn er weer veel accessoires tot leven geroepen. Denk hierbij aan stevige iPhone 14 Plus hoesjes en een screenprotector voor het scherm van de iPhone 14 Plus. Binnen de telefoonhoesjes van de 14 Plus zijn er ook verschillen. Wat deze verschillen precies zijn zullen we hieronder verder toelichten. 

iPhone 14 Plus back cover

Een veelgebruikte telefoonhoes voor de iPhone 14 Plus is de backcover. Dit is een smartphonehoesje wat aan de achterkant van je mobiele telefoon wordt bevestigd. Hierdoor worden de zijkanten en de achterkant van je telefoon goed bescherm én wordt ervoor gezorgd dat het design van je smartphone behouden blijft. Bovendien is het erg makkelijk om je smartphone met een backcover, in je broekzak te plaatsen. Dit komt door het dunne ontwerp van een iPhone 14 Plus backcase. Voor het beschermen van je beeldscherm is het wel aan te raden om gebruik te maken van een screenprotector. 

iPhone 14 Plus book cover

Een ander telefoonhoesje wat vaak gebruikt wordt is de iPhone 14 Plus bookcover. Dit is een smartphonehoesje met een flap die over het beeldscherm heen valt. Dit zorgt voor bescherming, maar brengt bovendien ook praktische eigenschappen met zich mee. Zo kun je aan de binnenkant van de hoes je belangrijkste pasjes of briefgeld in bewaren. Bovendien kun je door middel van de flap, het hoesje in verschillende posities op tafel plaatsen. Dit maakt het bekijken van filmpjes en video’s zeer gemakkelijk. 

iPhone 14 Plus hoesjes met koord 

Hou jij er graag van om je telefoon om je nek of schouder heen te hangen? Dan is het aan te raden om een iPhone 14 Plus cover met koord te bestellen. Dit zijn hoesjes met een stevige koord. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo heb je je telefoon snel bij de hand, mocht je een berichtje op Whatsapp ontvangen. Bovendien voorkom je hiermee dat je iPhone 14 Plus uit je handen valt bij het maken van foto’s bijvoorbeeld. En als kers op de taart kun je er bovendien voor zorgen dat je het matcht met je outfit! 

 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu