iPhone 14 Hoesjes

Met de komst van de iPhone 14 is er een nieuwe parel binnen de smartphone wereld en dat vraagt om leuke iPhone 14 hoesjes. De iPhone 14 heeft veel nieuwe functies. Zo is er een verbeterde camera, sterkere accu, verbeterde processor en zijn er nieuwe kleuren. Daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan en juist daarom is het zonde als je deze smartphone stuk laat gaan. Een iPhone zonder hoesje gebruiken wordt dan ook ten strengste afgeraden, aangezien deze best fragiel zijn. Maar hoe weet je nou welk iPhone 14 hoesje je moet kopen? Lees hieronder verder om het antwoord hierop te vinden. 

iPhone 14 backcover 

Indien je van simpele hoesjes houdt, kun je het beste kiezen voor een iPhone 14 back cover. Dit zijn telefoonhoesjes die aan de achterkant van je iPhone bevestigd worden en daarmee dus ook enkel de achterzijde van je toestel beschermen. Je scherm wordt vaak ook deels beschermd door de licht verhoogde randen van het hoesje. Wil je het beeldscherm van de iPhone 14 goed beschermen? Zorg er dán voor dat je een iPhone 14 screenprotector aanbrengt op je scherm.  Een voordeel van een dergelijke back case is dat je meldingen op je telefoon direct kunt zien, aangezien deze hoesjes niet over een klep beschikken. Een enkele backcover beschikt aan de achterzijde over een standaard, waardoor je de backcover horizontaal op tafel kunt plaatsen. 

iPhone 14 book cover

Beschik je over veel pasjes of wil je jouw iPhone 14 een zakelijke look geven? Ga dan voor een iPhone 14 book case. Het voordeel van een boekmodel is dat je er kaarten of passen in kunt bewaren. Bovendien is het beeldscherm van je iPhone beschermd op het moment de klep van het hoesje gesloten is. De klep functioneert bovendien ook als standaard. Zo kun je een iPhone 14 bookcover horizontaal op tafel plaatsen, waardoor je urenlang naar je favoriete series kunt kijken. Een klein nadeel is dat een boekachtig hoesje wat dikker is in vergelijking met een backcase. 

iPhone 14 hoesje met koord

Een steeds meer populair wordend item zijn de iPhone 14 hoesjes met koord. Dit zijn smartphonehoesjes die bevestigd zijn aan een stevige koord. Deze kun je om je schouder of nek heen dragen en dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo raak je je iPhone 14 niet meer kwijt en laat je deze niet per ongeluk meer vallen. Bovendien heb je snel toegang tot je iPhone indien je snel een foto wilt maken of een bericht wilt versturen. Maak het nog leuker door de kleur van je koord te matchen met je outfit! 

iPhone 14 hoesje met pasjeshouder

Wil je graag een backcover, maar heb je ook pasjes die je erin wilt bewaren? Kies in dat geval voor iPhone 14 hoesjes met pasjeshouder. Deze back covers hebben aan de achterkant een ruimte waar je je meest gebruikte passen en kaarten in kunt bewaren. Ideaal toch? 

iPhone 14 hoesje met MagSafe

Wil je gebruik blijven maken van de MagSafe van jouw iPhone? Schaf in dat geval een iPhone 14 hoesje met MagSafe aan. Deze GSM hoesjes bevatten de magneten binnenin het hoesje, zodat jouw MagSafe optimaal functioneert en niet zijn magnetische kracht verliest. 

Divers aanbod

Met een groot aanbod aan iPhone 14 hoesjes ben je ervan verzekerd dat je een telefoonhoesje zult bestellen wat aan jouw eisen voldoet. Indien je het op tijd besteld, heb je kans dat je jouw iPhone 14 hoesje morgen in huis hebt! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu