iPad Air 4 (2020) Hoesjes

Het meest diverse aanbod aan iPad Air 4 (2020) hoesjes vind je bij fonu.nl! Zo begrijpen wij dat iedereen andere wensen heeft als het aankomt op iPad Air 4 (2020) cases. Door goed te luisteren naar deze wensen hebben wij de beste iPad Air 2020 covers voor jouw op een rijtje gezet.

Aanbod aan iPad Air 2020 cases

Met de komst van de nieuwe iPad Air 4e generatie is er een snelle productie ontstaan van de leukste iPad Air 4 (2020) beschermhoezen. Hier heb je dan ook de keuze uit veel verschillende modellen.

iPad Air 4 (2020) back case

Indien je enkel de achterzijde van je iPad wilt beschermen, is het een logische keuze om een iPad Air 2020 back cover te kiezen. Deze iPad Air 4 backcover omringt je toestel en beschermt hiermee de achterzijde en de zijkanten van je iPad optimaal. Een groot voordeel hiervan is dat de uitstraling van je iPad behouden blijft. Een mogelijk nadeel is het scherm niet voldoende beschermd is. Dit is goed op te lossen door een iPad Air 4 (2020) screen protector aan te schaffen.

iPad Air 4 (2020) book cover

Vind je het fijn dat de voorzijde van je iPad ook bedekt is? Dan is het een goede keuze om gebruik te maken van een bookcase voor de iPad Air 2020. Dit is een iPad hoes in de vorm van een boek. Dit betekent dan ook dat je het kunt openklappen. Een voordeel hiervan is dat je je iPad in een horizontale standpositie kunt neerzetten, zodat het kijken van een film comfortabel verloopt. Een mogelijk nadeel is dat je het design van je iPad Air deels verliest, aangezien het iPad Air 2020 hoes deze grotendeels bedekt.

iPad Air 2020 Kidscase

Voor de gelukkigen onder ons die kinderen hebben is er ook aan gedacht! Baby’s, peuters en kleuters kunnen zonder enige bedoeling vaak schade aanrichten aan de Apple iPad Air 4. Dit betekent dat je het toestel goed hoort te beschermen, maar met een hoes die er ook nog eens leuk en kindvriendelijk uitziet. Daarvoor is de iPad Air 4 (2020) kinderhoes tot leven geroepen. Deze Kids cases voor de iPad Air 2020 beschikken over een groot handvat, zodat kinderen de iPad makkelijk kunnen vastpakken. Daarnaast zijn ze in veel leuke en vrolijke kleuren te verkrijgen. Kortom, veilig voor jou en leuk voor de kinderen!

Materiaal

Met veel verschillende wensen en voorkeuren begrijpen wij als geen ander dat er veel keuze moet zijn uit de materialen. Daarom bieden wij niet enkel siliconen iPad Air 4 hoezen aan, maar ook lederen hoesjes voor de iPad Air 2020. Verder heb je de keuze uit transparante iPad Air 2020 covers, iPad Air 2020 cases met een marmeren look óf draaibare 360 iPad Air 4 (2020) hoesjes.