iPad 8 (2020) Hoesjes

iPad 8 (2020) hoesjes zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Wat maakt de tablet waar deze ipad 8 hoezen voor ontwikkeld worden zo bijzonder?

Multitasken

Een belangrijk aspect van de iPad 10.2 is de veelzijdigheid van het toestel. Zo kun je surfen op het internet terwijl je aan het facetimen bent en tegelijkertijd ook notities maakt. Multitasken op deze iPad zal geen enkel probleem zijn. Voor het maken van handgeschreven notities, tekeningen of annoteren van een PDF bestand kan je natuurlijk gebruik maken van de Apple Pencil. Een mogelijk nadeel van de Apple Pencil 1e generatie, is dat hij los rondslingert. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je hierdoor de Apple Pencil kwijt zou raken. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van een iPad 10.2 hoesje met penhouder. Uiteraard hebben we ook cases zonder stylus pen houder indien je geen gebruik maakt van de Apple Pencil.

Camera

De camera van deze nieuwe iPad 10.2 is superieur. Zo heeft de iPad een 8-MP camera. Met deze camera kun je in 1080p video’s opnemen. Mocht je een kortdurend moment willen vastleggen, dan kun je dit vastleggen met de Slo-mo-video functie. Genoeg redenen om deze krachtige camera ook te beschermen met de juiste cover.

Films

Dankzij het 10.2 inch Retina-display en het stereosysteem is een film kijken geweldig. Dankzij dit scherm wordt je in het verhaal gesleurd. Dankzij streamingsdiensten als Netflix, Disney Plus en Amazon Prime kun je tegenwoordig oneindig veel films en series kijken in HD kwaliteit. Echter kan het wel lastig zijn om je iPad op de meest geschikte kijkhoek te positioneren. Dit probleem los je op door gebruik te maken van iPad 8 (2020) hoesjes. Velen hoesjes hebben een standfunctie waarmee je je iPad op tafel kunt zetten onder de juiste hoek om een film of Youtube video’s te kijken. Met een 360 graden Apple iPad beschermcase kun je de iPad zelf draaien.

Bescherming

Het geweldige moment wanneer je je iPad uitpakt, is onbeschrijfelijk. Een waardevolle aankoop wil je dan natuurlijk ook goed kunnen beschermen, aangezien het vatbaar is voor schade in de vorm van een deuk, krassen of een barst in de scherm. Beschermen kun je dan ook het beste doen met een iPad 10.2 case en een glazen scherm bescherming voor de iPad 7 en 8. Zo kun je kiezen uit een siliconen beschermhoesje of uit een kunstmatig vervaardigde lederen iPad 10.2 hoes. Een hoes met een pencilhouder of een draaibare case voor de iPad. Alles is mogelijk bij fonu.nl!

Om ervoor te zorgen dat je een duidelijk beeld hebt over het product wat je gaat kopen, hebben wij de meeste producten en accessoires gefilmd. Door het bekijken van onze video’s zorgen we voor transparantie en voorkomen we een eventuele teleurstelling. We willen online shoppen makkelijker maken. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn over het ontvangen product, wees dan niet getreurd. Bekijk in dat geval onze retourpagina om te zien hoe je simpel en eenvoudig jouw aankoopbedrag terug kunt ontvangen.