iPhone 13 Mini Hoesjes

iPhone 13 Mini hoesjes bestellen is een bezigheid wat veel mensen doen sinds de komst van het nieuwe Mini toestel van Apple. Hoewel het een relatief klein toestel betreft, is het nog steeds belangrijk om de iPhone 13 Mini goed te beschermen door middel van de juiste case. Een iPhone 13 Mini cover kopen is misschien niet lastig, maar het vinden van het geschikte model misschien wel. Waar je allemaal uit kan kiezen vertellen we je hieronder.

iPhone 13 Mini backcase 

Hou je van simpel en ben je op zoek naar simpele hoesjes voor je iPhone 13 Mini? Dan is een backcover wellicht geschikt voor jou. Natuurlijk zijn er ook backcovers met een print/design die niet simpel hoeven te zijn. Zo wordt er aan iedereen gedacht. Een back cover wordt binnen de volksmond ook wel een ‘’achterkantje’’ genoemd, doordat het enkel de achterkant en zijkanten van je toestel bedekt. Het voordeel hiervan is dat je toestel redelijk goed beschermd is en dat je het nog makkelijk in je broekzak kunt bewaren. Kom je vaak in scenario’s terecht waarbij je je Apple iPhone laat vallen? Dan kan het toch verstandiger zijn om voor een bookcase of een back case met 360 graden protectie te gaan. 

iPhone 13 Mini boek case

De book cover beschermt je iPhone 13 Mini zowel aan de voor als achterzijde. Aan de naam kun je afleiden dat het smartphonehoesje opengeklapt wordt als een boek. Dit oogt erg chique en zakelijk. Voor degenen die een leren iPhone 13 Mini hoesje willen bestellen, zijn er ook veel book cases die uit leder worden geproduceerd. Een groot voordeel van een booklet case is dat je de ruimte hebt om vaak pasjes, briefgeld of een pasfoto hierin te bewaren. Een mogelijk nadeel is dat het lastiger wordt om je toestel met de case in je broekzak te bewaren. 

iPhone 13 Mini cover met koord

Ben jij bang om je iPhone Mini te laten vallen of wil je hem gewoon altijd bij de hand hebben? Dan is een 13 Mini hoesje met koord ideaal voor jou. Deze hang je namelijk gemakkelijk om je nek of schouder heen. Ideaal voor op vakantie, op festivals of gewoon op een normale dag! Een bijkomend voordeel van hoesjes met koordjes is dat het ook een fashion-item is. Combineer de case of het touwtje met jouw outfit! 

Groot aanbod

Door het aanbieden van een groot assortiment aan iPhone 13 Mini hoesjes, zorgen we ervoor dat iedereen zijn/haar favoriete cover kan bestellen. Wacht daarom niet nóg langer en bestel vandaag nog jouw unieke 13 Mini case! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu