iPad Air 1 (2013) Hoesjes

Na de succesvolle iPads 2, 3 en 4 heeft Apple nu de iPad Air uitgebracht. Deze iPad is nog strakker ontworpen en heeft zeer goede specificaties. Dit is een zeer waardevolle iPad. Het is van groot belang om de juiste iPad Air 1 (2013) hoesjes hiervoor te bestellen.

De beste bescherming voor je iPad Air

De iPad is de afgelopen jaren erg belangrijk geworden. We doen steeds meer op deze iPads. Veel mensen gebruiken veel liever een tablet in plaats van de laptop. Een beschadigde iPad zorgt voor veel frustratie. Het is natuurlijk erg jammer als je nieuwe iPad Air beschadigd raakt en niet meer werkt. Onze iPad Air 1 (2013) hoesjes beschermen je iPad tegen valschade, drukschade en waterschade. Naast bescherming zorgen onze cases ervoor dat je Apple iPad opvalt. Je kunt kiezen voor een heel erg opvallend beschermhoesje of juist een zakelijke uitstraling. Kijk gerust naar ons aanbod.

Keuzes

Bij Fonu.nl heb je verschillende opties als het gaat om de iPad Air hoesjes. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende kleuren boekmodel covers aan voor de optimale bescherming. Het is echter ook verstandig om een glazen screenprotector voor de iPad Air te nemen zodat het kwetsbare scherm een extra bescherming heeft. Deze bookcases hebben vaak een silliconen binnenkant die helemaal om je iPad heen gaat en je kunt het toestel op tafel neerzetten als je bijvoorbeeld naar een filmpje wilt kijken op Youtube of Netflix. Zoek je toch iets anders? Aarzel dan niet om ons te mailen via [email protected]. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het beste iPad air hoesje.

Top service

Bij Fonu.nl vinden we het belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop. Daarom blijven we investeren in onze dienstverlening en producten. We investeren ook veel tijd in het maken van productvideo’s en foto’s zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze experts zijn dagelijks bezig om de beste iPad Air hoes bij jou thuis te krijgen te vinden voor de beste prijs. Bij ons betaal je niet voor de verzendkosten en wanneer de bestelling op de werkdagen voor 21:00 is geplaatst, verzenden we deze bestelling dezelfde dag nog. Naast de beste iPad hoesjes hebben wij ook andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan opladers, oordopjes, headsets, airpod hoesjes, powerbanks en screenprotectors. Kijk gerust naar ons aanbod en bestel vandaag nog de producten die je nodig hebt!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu