iPad hoezen

Een iPad hoes is een must-have bij de aanschaf van een iPad. Apple liet iedereen kennismaken met de tablet bij de introductie van de iPad eerste generatie en iPad 2. Het werd hiermee super eenvoudig om een boek te lezen, muziek te luisteren, films mee te kijken, internetten en te gamen. De App Store maakte het mogelijk om talloze apps te downloaden en te installeren, zodat je optimaal gebruik kon maken van jouw iPad.

Later bracht Apple nog twee generaties van het 9,7-inch tablet uit, namelijk de iPad 3 en iPad 4. In 2014 besloot het bedrijf om onderscheid te maken tussen de tablets, afhankelijk van het gebruik. Zo is er inmiddels de iPad mini-serie, iPad Air, iPad Pro en nog de iPad 2017 5e generatie & 2018 6e generatie / iPad 2019 7e generatie / iPad 2020 8e generatie,  2021 9e generatie én 2022 10e generatie die eigenlijk ook wel de vijfde, zesde, zevende, achtste, negende én 10e generatie iPad genoemd worden. Het verschil tussen de verschillende iPad series lichten we hieronder uitgebreid toe. Verder lees je ook waarom het belangrijk is om gebruik te maken van een hoes voor je iPad. Naast dat het leuk kan matchen met bijpassende iPhone hoesjes en AirPods cases uiteraard.

iPad mini

Met de opkomst van de iPad mini verscheen er voor het eerst een kleine variant van de tablet. Apple besloot om de iPad mini een 7,9-inch scherm te geven. Hiermee werd het mogelijk om de iPad met één hand vast te houden, maar wat de iPad het meest gewild maakte was de mobiliteit ervan. Dankzij het kleine formaat kan je de iPad mini makkelijk in je tas meenemen. Doordat de iPad mini smalle randen heeft, is het schermoppervlak daardoor in verhouding groter. iPad hoesjes zorgen ervoor dat je langdurig plezier kunt beleven van de tablet. Daarom is het belangrijk om een geschikte iPad hoes aan te schaffen voor jouw iPad mini.

iPad Air

De iPad Air verscheen voor het eerst in 2013 als een alternatief voor de oorspronkelijke 9,7-inch modellen. Wat de iPad Air onderscheidend maakt, is het lichte gewicht ervan. De naam van deze tablet, iPad ‘’Air’, verwijst ook naar het lage gewicht. De iPad Air is hierdoor enorm populair geworden en wordt vaak gebruikt door mensen die vaak onderweg zijn, maar geen zware producten met zich mee willen vervoeren. Doordat de iPad Air zo dun en licht is, maakt dit de tablet ook zeer fragiel en vatbaar voor een schermbreuk of krassen. Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van een geschikte iPad Air hoes. Het gebruik van dergelijke hoesjes voor de iPad Air zorgen er verder voor dat je iPad een grotere restwaarde behoudt bij het verkoop ervan. Kies bijvoorbeeld uit een iPad Air 2022 hoes met vrolijke kleuren of een zakelijke iPad Air 4 case.

iPad Pro

De iPad Pro werd in 2015 gelanceerd en liet velen mensen watertanden. De tablet kreeg een gigantisch scherm en was hiermee uiterst geschikt voor het maken van tekeningen, notities of een productdesign. Dit deze werkzaamheden optimaal te kunnen verrichten kan je gebruik maken van de Apple Pencil óf Apple Pencil 2.

De iPad Pro wordt ook wel het ‘’pareltje’’ onder de iPads genoemd en is door zijn interne hardware ook een echte krachtpatser. Werken met verschillende apps tegelijkertijd zal de iPad Pro daarom zeker niet laten zweten. De prijs van de iPad Pro is hierdoor ook aan de hoge kant en daarom zou het enorm zonde zijn als je iPad schade zou oplopen in de vorm van krassen, val of drukschade. Dit maakt het zeer belangrijk om je iPad Pro goed te beschermen met een geschikte iPad Pro hoes. Kies bijvoorbeeld uit een luxe leren iPad Pro case of een schokbestendige siliconen case voor de iPad Pro.

iPad hoes met toetsenbord

Je hebt diverse iPad hoesjes voor de Apple iPad. Vaak neem je een hoesje ter bescherming, maar een hoesje kan ook praktisch zijn. Denk hierbij aan een keyboard case voor je iPad. Hiermee bied je bescherming aan je iPad én kan je er ook nog eens mee typen! Dit kan handig zijn als je van plan bent om jouw laptop thuis te laten.

Kinder iPad hoes

Kinderen zijn tegenwoordig dol op de iPad. Hierop kunnen ze tekenfilms bekijken, lezen en spelletjes spelen. Het zou echter enorm zonde zijn als de kinderen je iPad per ongeluk op de grond laten vallen en daarmee beschadigen. Dit kan je het beste voorkomen door gebruik te maken van een kinder hoes voor de iPad. Deze kinderhoezen zijn vaak extra stevig en hebben een vrolijk kleurtje!

Smart Case

De smart case is een hoes voor de iPad met een slimme auto-wake functie. Dit houdt in dat het scherm van je iPad aan gaat wanneer je het hoesje openklapt en uit gaat wanneer je het hoesje dichtklapt. Een iPad Smart cover is voornamelijk bekend van de ESR cases en Spigen hoesjes. Een ander voordeel van deze Smart Cases is dat het over een standfunctie beschikt waardoor je de iPad horizontaal op tafel kunt zetten en gemakkelijk een film kunt kijken op Youtube of Netflix.

iPad sleeves

In enkele gevallen is het voor te stellen dat je geen hoes om je iPad wilt hebben. Dit kan het geval zijn wanneer je bijvoorbeeld iets wilt tekenen of schetsen op je iPad. Om toch schade te voorkomen, kan het verstandig zijn om je iPad in een leuke sleeve te bewaren. Met een ruim aanbod aan iPad sleeves kun jij je toestel zo goed als nieuw bewaren.

Bekende merken

Op fonu.nl vind je een uitgebreide selectie van iPad hoesjes van verschillende gerenommeerde merken, waaronder i-Blason en SUPCASE. Naast deze bekende merken bieden wij ook hoesjes aan van het merk Solidenz. Deze hoesjes worden geprezen om hun duurzaamheid en stijlvolle design. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en bieden optimale bescherming aan jouw iPad. Bovendien passen ze perfect bij het moderne uiterlijk van de iPad dankzij hun strakke en minimalistische ontwerp. Ontdek zelf de kwaliteit van Solidenz en bescherm jouw iPad op een stijlvolle en betrouwbare manier met een hoesje van dit merk.

Transparantie

Een iPad hoes kan je misschien ook bij winkels als de Hema, Action of Mediamarkt kopen. Waarom zou je dan nog een iPad beschermhoes bij fonu.nl bestellen? Transparantie is het antwoord hierop. Om teleurstelling te voorkomen zijn de meeste producten voor jou in beeld gebracht door middel van zelfgemaakte video’s. Hiermee hopen wij dat het product wat je thuis ontvangt ook aan jouw verwachtingen zal voldoen. Is dit toch niet het geval? Neem dan het retourproces nauwkeurig door op onze retourpagina, zodat je jouw product snel en gemakkelijk kan retourneren. Dus of jij nou voor een simpele, vrolijke of leren iPad hoes wilt die ook goed te combineren is met je smartphonehoesje dan ben je bij fonu.nl op het juiste adres!

Gemaakt voor iPad logo

 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu