Maak een keuze:

iPad hoesjes

iPad hoesjes zijn een must-have bij de aanschaf van een iPad. Apple liet iedereen kennismaken met de tablet bij de introductie van de iPad eerste generatie en iPad 2. Het werd hiermee super eenvoudig om een boek te lezen, muziek te luisteren, films mee te kijken, internetten en te gamen.  De App Store maakte het mogelijk om talloze apps te downloaden en te installeren, zodat je optimaal gebruik kon maken van jouw iPad.

Later bracht Apple nog twee generaties van het 9,7-inch tablet uit, namelijk de iPad 3 en iPad 4. In 2014 besloot het bedrijf om onderscheid te maken tussen de tablets, afhankelijk van het gebruik. Zo is er inmiddels de iPad mini-serie, iPad Air, iPad Pro en nog de iPad 2017 / 2018 / 2019 die eigenlijk ook wel de vijfde en zesde generatie iPad genoemd worden. Het verschil tussen de verschillende iPad series lichten we hieronder uitgebreid toe. 

iPad mini

Met de opkomst van de iPad mini verscheen er voor het eerst een kleine variant van de tablet. Apple besloot om de iPad mini een 7,9-inch scherm te geven. Hiermee werd het mogelijk om de iPad met één hand vast te houden, maar wat de iPad het meest gewild maakte was de mobiliteit ervan. Dankzij het kleine formaat kan je de iPad mini makkelijk in je tas meenemen. Doordat de iPad mini smalle randen heeft, is het schermoppervlak daardoor in verhouding groter. iPad hoesjes zorgen ervoor dat je langdurig plezier kunt beleven van de tablet. Daarom is het belangrijk om een geschikte iPad hoes aan te schaffen voor jouw iPad mini.

iPad Air

De iPad Air verscheen voor het eerst in 2013 als een alternatief voor de oorspronkelijke 9,7-inch modellen. Wat de iPad Air onderscheidend maakt, is het lichte gewicht ervan. De naam van deze tablet, iPad ‘’Air’, verwijst ook naar het lage gewicht. De iPad Air is hierdoor enorm populair geworden en wordt vaak gebruikt door mensen die vaak onderweg zijn, maar geen zware producten met zich mee willen vervoeren. Doordat de iPad Air zo dun en licht is, maakt dit de tablet ook zeer fragiel en vatbaar voor een schermbreuk of krassen. Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van iPad Air hoesjes. 

iPad Pro

De iPad Pro werd in 2015 gelanceerd en liet velen mensen watertanden. De tablet kreeg een gigantisch scherm en was hiermee uiterst geschikt voor het maken van tekeningen, notities of een productdesign. Dit deze werkzaamheden optimaal te kunnen verrichten kan je gebruik maken van de Apple Pencil. 

De iPad Pro wordt ook wel het ‘’pareltje’’ onder de iPads genoemd en is door zijn interne hardware ook een echte krachtpatser. Werken met verschillende apps tegelijkertijd zal de iPad Pro daarom zeker niet laten zweten. De prijs van de iPad Pro is hierdoor ook aan de hoge kant en daarom zou het enorm zonde zijn als je iPad schade zou oplopen in de vorm van krassen, val of drukschade. Dit maakt het zeer belangrijk om je iPad Pro goed te beschermen met een geschikte iPad Pro hoes. 

Transparantie

Om teleurstelling te voorkomen hebben we de meeste producten voor jou in beeld gebracht door middel van zelfgemaakte video’s. Hiermee hopen wij dat het product wat je thuis ontvangt ook aan jouw verwachtingen zal voldoen. Is dit toch niet het geval? Neem dan het retourproces nauwkeurig door op onze retourpagina, zodat je jouw product snel en gemakkelijk kan retourneren. 

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: