iPhone 13 Pro hoesjes

Met de aankondiging van de iPhone 13 Pro release date, zijn de iPhone 13 Pro hoesjes super populair. En het nieuwe toestel van Apple is alles behalve teleurstellend! Apple verlegt nogmaals zijn grenzen en heeft zijn fans laten zien dat de smartphone niet alleen premium eruit ziet, maar ook premium functioneert. Zo’n dure aankoop hoort goed beschermd te worden met een telefoonhoesje die bij jou past! 

iPhone 13 Pro book cover 

Een veel voorkomend type telefoonhoes is de iPhone 13 Pro bookcase. Dit is een telefoon cover wat open geklapt kan worden net als een boek. Een groot voordeel hiervan is dat de case ruimte bevat om jouw pasjes en kaarten in te bewaren. Denk hierbij aan je Creditcard, OV-chipkaart, bankpas of overige passen. Een mogelijk nadeel van een iPhone 13 Pro booklet cover kan zijn dat je het beschermhoesje eerst open moet klappen om je telefoon te kunnen bedienen. Daarnaast is het iets lastiger om het in je broekzak te bewaren door zijn omvang. Als dit geen probleem voor je is, dan is een boekachtig iPhone 13 Pro hoesje een must voor jou! Een bijkomend voordeel is dat je scherm ook tegelijkertijd beschermd is door de klep van het hoesje. 

Heb jij de wens om ook muntgeld in je smartphone case te bewaren? Dan is het verstandig om voor een iPhone 13 Pro Wallet case te gaan. Dit is een GSM case met niet alleen ruimte voor pasjes, maar ook voor muntgeld. Dit wordt ook wel een iPhone 13 Pro portemonnee hoesje genoemd. 

iPhone 13 Pro backcover 

De iPhone 13 Pro backcase, ook wel achterkantje genoemd, is misschien wel het meest gebruikte case voor het toestel. De naam verklapt het al, hij beschermt namelijk enkel de achterzijde en zijkanten van je mobiele Apple telefoon. Op het gebied van bescherming presteert hij in eerste instantie iets minder dan een boek case, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Zo bieden hoesjes van bekende merken als SUPCASE en Cosmo optimale bescherming, ondanks het feit dat deze onder de categorie back case vallen. Dit komt doordat deze beschermhoesjes een ingebouwde screenprotector bevatten. Een groot voordeel van een back cover is dat het je toestel niet dik maakt en daardoor goed in je broekzak past. Verder zie je inkomende berichten en pushmeldingen direct op je beeldscherm verschijnen.

iPhone 13 Pro hoesjes met koord

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen, telefoonhoesjes met een lange touw. Deze zogeheten smartphonehoesjes met koord zijn enorm populair en dat is zo gek nog niet. Het komt vaak voor dat je je smartphone bij de hand wilt hebben. Met een telefoonhoesje met koord is dat geen probleem meer, aangezien je deze om je schouder of nek heen kunt dragen. Dit zorgt er tevens voor dat je je smartphone niet meer snel kwijt raakt. Verder is het een fashion-item als je het ook nog eens leuk combineert met je outfit. Super leuk! 

Genoeg keuze

Met een ruime keuze uit de mooiste iPhone 13 Pro hoesjes, zul je in ieder geval niet meer zonder een smartphone case zitten. Bestel vandaag nog de leukste iPhone 13 Pro covers! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu