iPhone 13 hoesjes

Met de komst van de nieuwe iPhone 13 verbreekt Apple nogmaals alle grenzen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er bij zo’n dure aanschaf, natuurlijk exclusieve iPhone 13 hoesjes horen! Maar waar kun je allemaal uit kiezen bij het kopen van een iPhone 13 hoesje? Daar geven we hieronder verder antwoord op. 

iPhone 13 back cover 

Wil je voor simpel en een minimalistisch design gaan? Dan is het verstandig om te kiezen voor een iPhone 13 backcover. Dit is een beschermhoesje voor de iPhone 13 wat zich enkel aan de achterkant van je toestel bevindt. Vervolgens kun je nog kiezen uit transparante iPhone 13 hoesjes, iPhone 13 covers met een print óf iPhone 13 cases met een effen kleur. Bijna alle modellen zijn ook compatibel met MagSafe. Een groot voordeel van een backcase voor je nieuwe iPhone is dat je toestel niet dik wordt. Dat is handig indien je de mobiele Apple telefoon in je broekzak bewaart. Een mogelijk nadeel kan zijn dat je het toestel niet horizontaal op tafel kunt plaatsen bij het bekijken van een filmpje. Enkele iPhone 13 back cases hebben echter een klepje, waardoor je het smartphonehoesje wél in een liggende positie kunt plaatsen. Indien je hiernaar op zoek bent, dan kun je eenvoudig een filter instellen om het zoekproces makkelijker te maken. Selecteer ‘’met standaard’’ bij kenmerken en vervolgens zullen alle iPhone 13 achterkant hoesjes met een standaard vertoond worden. Voor optimale bescherming kun je deze combineren met de juiste camera bescherming voor de lens van je telefoon.

iPhone 13 book cover

Heb je toch liever een smartphone cover met ruimte voor pasjes? Dan kun je het beste kiezen voor een iPhone 13 booklet telefoonhoesje. Dit is een telefoon hoesje in de vorm van een boekmodel. Deze boek cases hebben bijna altijd aan de binnenzijde inkepingen voor het bewaren van jouw meest gebruikte pasjes en kaarten. Een ander voordeel van een iPhone 13 booklet hoesje is dat deze het scherm van je GSM ook beschermt, mits de boek case gesloten is natuurlijk. 

Binnen de boekachtige hoesjes heb je nog eventueel de keus om te gaan voor een iPhone 13 wallet case. Deze smartphonehoesjes worden ook wel een portemonnee hoesje genoemd. De naam verklapt het al natuurlijk. Je kan namelijk bij een zogeheten smartphone portemonnee geld bewaren. Denk hierbij aan briefgeld, maar ook muntgeld. Super handig dus! 

iPhone 13 hoesje met koord 

Iedereen maakt het wel eens mee. Je bent buiten en hebt geen tas of een zak waar je je GSM in kunt bewaren. Een gepaste oplossing daarvoor is om gebruik te maken van een iPhone 13 cover met touw. Deze cases draag je gemakkelijk om je nek of hang je om je schouder heen. Ideaal als je op vakantie of een festival bent! 

Ruim aanbod 

Met een ruim aanbod aan iPhone 13 covers ben je ervan verzekerd dat je over een smartphone case zult beschikken die aan al jouw wensen voldoet. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de beste iPhone 13 hoesjes!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu