iPad 7 (2019) Hoesjes

iPad 7 (2019) hoesjes zijn er in veel verschillende varianten te verkrijgen. Maar wat maakt de iPad waar deze cases voor ontwikkeld worden nou zo speciaal? 

Multitasking met je iPad 7

Een belangrijk aspect van de iPad 10.2 is de veelzijdigheid van het toestel. Zo kan je informatie op het internet zoeken, terwijl je een gesprek op FaceTime aan het voeren bent en tegelijkertijd ook notities maakt. Kortom, multitasken zal geen enkel probleem zijn met de nieuwe iPad 10.2! Voor het maken van handgeschreven notities, tekeningen of annoteren van een PDF bestand kan je natuurlijk gebruik maken van de Apple Pencil. Een mogelijk nadeel van de Apple Pencil 1e generatie, is dat hij los rondslingert. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je hierdoor de Apple Pencil kwijt zou raken. Om dit te voorkomen kan je gebruik maken van een iPad 10.2 hoesje met pencilhouder.  Voor kleine zoontjes of dochtertjes raden we het volgende aan: speciale hoes voor kinderen voor de iPad 10.2 (7e én 8e generatie).

Videostreaming

Een film kijken op je iPad 10.2 sleurt je werkelijk in het verhaal dankzij het 10,2 Retina-display en het stereosysteem. Dankzij streamingsdiensten als Netflix kan je tegenwoordig oneindig veel films en series kijken in HD kwaliteit. Echter kan het wel lastig zijn om je iPad op de meest geschikte kijkhoek te positioneren. Dit probleem los je op door gebruik te maken van iPad 7 (2019) hoesjes. Velen covers hebben een standfunctie waarmee je je iPad op tafel kunt zetten in de juiste hoek om een film of Youtube video te kijken.

Bescherming

Het euforische moment wanneer je je iPad uitpakt is onbeschrijfelijk. Een dergelijke aankoop wil je dan natuurlijk ook goed kunnen beschermen, aangezien hij vatbaar is voor schade in de vorm van een deuk, krassen of een barst in de scherm. Beschermen kan je dan ook het beste doen met een iPad 10.2 case en een iPad 7 2019 tempered glass screenprotector. Zo kan je kiezen uit een siliconen of uit een kunstmatig vervaardigde leren iPad 7th generation hoesje. Hier heb je dan ook weer verschillende varianten in, zoals een bookcase type of een backcover. Kortom voor elk wat wils bij fonu.nl!

Om ervoor te zorgen dat je een duidelijk beeld hebt over het product wat je gaat kopen, hebben wij de meeste producten en accessoires gefilmd. Door het bekijken van onze video’s zorgen we voor transparantie en voorkomen we een eventuele teleurstelling. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn over het ontvangen product, wees dan niet getreurd. Bekijk in dat geval onze retourpagina om te zien hoe je simpel en eenvoudig jouw aankoopbedrag terug kan ontvangen.