iPhone 14 Pro Hoesjes

De iPhone 14 Pro is de nieuwe krachtpatser binnen de iPhone line van 2022. De luxe smartphone is sneller, mooier en heeft nieuwe functies in vergelijking met zijn voorganger. Het blijft natuurlijk wel belangrijk om ook deze prachtige iPhone goed te beschermen met een degelijk hoesje. Hieronder lichten we een aantal verschillende soorten iPhone 14 Pro hoesjes toe, zodat jij een goede keuze kunt maken in jouw aankoop. 

iPhone 14 Pro bookcase

Een zeer bekend type is het boekmodel hoesje voor de iPhone 14 Pro. Een book cover oogt zakelijk, maar is bovendien ook nog eens zeer handig in gebruik. Zo kun je je iPhone 14 Pro in een horizontale positie plaatsen, waardoor je comfortabel jouw video’s op Youtube kunt bekijken. Daarnaast kun je ook meerdere pasjes of notities in de book case bewaren.

iPhone 14 Pro back cover 

Vind jij het belangrijk dat je telefoon niet te dik wordt en ben je opzoek naar een dun iPhone 14 Pro hoesje? Ga dan voor een iPhone 14 Pro backcase. Een dergelijk hoesje wordt ook wel een ‘’achterkantje’’ genoemd en beschermt dus de achterzijde van jouw iPhone. De verhoogde randen aan de voorkant geven wel enigszins bescherming aan je scherm, maar voor een optimale protectie van jouw beeldscherm is het aan te raden om een iPhone 14 Pro screenprotector aan te schaffen. 

iPhone 14 Pro hoesje met MagSafe

De iPhone 14 Pro beschikt wederom weer over een MagSafe functie. Deze magneten maken het mogelijk om je iPhone draadloos op te laden, maar ook gebruik te maken van magnetische accessoires, zoals een telefoonhouder of een kaarthouder. Wil je gebruik maken van deze functie met een hoesje om? Let er dán op dat je iPhone 14 hoesjes ook over deze functie beschikken. Zowel een boek case als een back cover kunnen over een MagSafe functie beschikken, dus kijk altijd in de beschrijving of het hoesje over deze MagSafe magneten beschikt. 

iPhone 14 Pro hoesje met koord 

De telefoonhoesjes met koord zijn ook weer beschikbaar voor de iPhone 14 Pro. Dit soort iPhone hoezen hebben een koord die je om je schouder of nek heen kunt hangen. Dit is trendy, maar ook nog eens erg praktisch. Meldingen kun je direct beantwoorden en bovendien raak je je iPhone 14 niet snel meer kwijt! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu