iPhone 12 Pro Hoesjes

Omdat de iPhone 12 Pro nog beter en duurder is, is het belangrijk om een iPhone hoesje te hebben hiervoor. De telefoonhoesjes bij fonu.nl zorgen niet alleen voor de ultieme bescherming, maar zorgen ook voor een unieke look en uitstraling. Zo bieden deze covers protectie en zijn ze tegelijkertijd ook modieus en trendy. Veel mensen kiezen voor een smartphonehoesje dat het best bij hun past. Deze  Apple iPhone 12 Pro heeft aan zowel de voorkant als de achterkant een glazen design.

Veel keuze aan hoesjes

De iPhone 12 Pro hoesjes die wij voor je hebben uitgekozen, zorgen ervoor dat je met een gerust hart je telefoon kunt gebruiken. Voor mensen die willen dat hun cover opvalt, hebben we zowel gekleurde iPhone 12 Pro back covers als kleurrijke bookcase hoesjes. Daarnaast hebben we simpele zakelijke bookcases, transparante anti-shock backcovers, leren bookcases, leuke print cases en nog veel meer soorten behoren tot de mogelijkheden. Ook zijn merken als Fonu, Caseme, Baseus, ESR, Guess, BMW, Mercedes-Benz en nog veel meer bij ons verkrijgbaar. Voor de liefhebbers hebben we ook nog een ruim aanbod aan iPad hoesjes. Neem gerust een kijkje en aanschouw wat we in onze voorraad hebben.

Beschermhoesjes voor de iPhone 12 Pro

Door de glazen behuizing is het design van de iPhone 12 Pro mooi en strak geworden en kun je de smartphone hierdoor ook draadloos opladen. Echter is het hierdoor gevoeliger geworden voor krasjes en barsten. Je kunt ervoor kiezen om de iPhone zonder een beschermhoesje of iPhone 12 Pro glasbescherming te gebruiken, maar het is vaak bewezen dat de telefoon hierdoor sneller slijt en beschadigd raakt. Dit brengt frustraties en dure reparaties met zich mee. Dit wil je natuurlijk niet op deze geweldige Apple smartphone. Hoe mooier en netter je je iPhone houdt, hoe meer restwaarde deze vertegenwoordigt en hoe meer je ervan kunt genieten.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu