Apple Watch bandjes

Apple introduceerde in 2015 haar eerste Apple Watch, waarbij er inmiddels veel nieuwe modellen bij zijn gekomen. Een leuk verschijnsel is dat je de Apple Watch bandjes kunt wisselen, waardoor het lijkt alsof je een nieuwe Apple Watch om hebt. Hieronder lichten we de smartwatches van Apple even toe. 

Apple Watch Series 8

De 8e serie van de Apple Watch is in 2022 verschenen met nieuwe functies, zoals een temperatuurregistratie. Bovendien beschikt de smartwatch over een snellere processor een groot alway-on display met zeer smalle randen. Dit maakt het extra leuk om er een stoere Apple Watch series 8 bandje bij te bestellen. 

Apple Watch SE 2022

In hetzelfde jaar als de 8e serie Apple Watch, verscheen de Apple Watch SE 2022. Dit is een goedkoper model met de belangrijkste functies inbegrepen. Echter verdient dit model ook de optimale bescherming en luxe bandjes. Kies uit verschillende materialen en kleuren Apple Watch SE 2022 bandjes. 

Apple Watch Ultra 

De meest robuuste variant tot zo ver is de Apple Watch Ultra. Deze extreme smartwatch beschikt over alle functies en heeft een nauwkeurigere GPS functie. Het is dan ook aan te raden om een siliconen bandje aan te schaffen voor de Apple Watch Ultra, aangezien hij onder extremere omstandigheden gebruikt gaat worden. 

Apple Watch Series 7

De series 7 van de Apple Watch is in 2021 uitgebracht. De grootste verandering hierbij was een grotere behuizing en bovendien smallere randen. Voor de liefhebbers is er veel variatie in Apple Watch 7 series bandjes en hoesjes. Ga voor een Apple Watch 7 bandje van roestvrij staal of een siliconen sportbandje. 

Apple Watch Series 6

De 6e serie van Apple Watch verscheen in 2020 en kwam met nieuwe kleuren, waaronder rood en blauw. Bovendien had de series 6 een bloedzuurstofmeter ingebouwd, waardoor je de saturatie van je lichaam kon meten. Bestel vandaag nog zakelijke Apple Watch series 6 bandjes of kies uit verschillende sportieve varianten! 

Apple Watch Series 5 

In 2019 verscheen Apple met de 5e serie van haar smartwatch. Deze slimme horloge was de eerste met een always-on display. Wat betreft de bandjes voor de Apple Watch series 5 heb je veel keus. Ga bijvoorbeeld voor een metalen bandje of een sportieve siliconen bandje. 

Apple Watch Series 4

De 4e serie van de Apple Watch kreeg als eerste een nieuw ontwerp. Hierbij was het beeldscherm vergroot en liep het beeld door tot in de afgeronde hoeken. Ga voor een geweven of een leren bandje voor de Apple Watch 4.  

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu