SUPCASE hoesjes

SUPCASE hoesjes zijn een superheld als het aankomt op de bescherming van jouw smartphone. Tegenwoordig zijn de mobiele telefoons erg fragiel en kan een kleine stoot of val een enorme, in sommige gevallen onherstelbare, schade veroorzaken. SUPCASE valt net als de Cosmo hoesjes onder de  i-Blason brand. Maar wat maakt een telefoonhoesje van SUPCASE zo bijzonder? Het antwoord hierop lees je hieronder.

Bescherming door Supcase hoesjes

Zoals eerder vermeld staan SUPCASE telefoonhoesjes bekend om hun bescherming. Dat kan je natuurlijk ook aan het uiterlijk van deze telefoonhoesjes zien. Deze vertonen een robuuste en zeer sterke uitstraling. Zo hebben de SUPCASE hoesjes een dubbellaags backcase bestaande uit TPU en een schok absorberende bumper. Een ander groot voordeel van de hoesjes is dat ze een ingebouwde screenprotector bevatten. Hiermee is de voorzijde van jouw iPad, Galaxy tablet of smartphone goed beschermd tegen ieder vorm van schade. De oplaadpoort is ook goed beschermd door een flap die geopend en gesloten kan worden. Hiermee voorkom je waterschade aan je iPad of iPhone. 

Uitstraling

Hoesjes hebben als primaire doel om jouw mobiele telefoo of tablet te beschermen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig voldoen de hoesjes van SUPCASE aan alle verwachtingen. De strakke en robuuste uitstraling zorgen ervoor dat jouw smartphone of tablet er stoer uit komt te zien en bovendien ook alle stoere eigenschappen van een beschermend hoesje realiseren. 

Gebruiksvriendelijkheid

Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid scoren de SUPCASE hoesjes ook uitstekend. Zo hebben de meeste hoesjes een uitklapbare klep, waardoor je je telefoon of iPad in een horizontale stand kan zetten. Dit wordt ook wel een ‘’landscape view’’ genoemd. Dit zorgt ervoor dat je op een gemakkelijke manier een film kan bekijken op Youtube of Netflix. 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu