CaseMe hoesjes

CaseMe hoesjes hebben een bijzondere plek op de markt weten te veroveren en dat is niet zonder reden gebeurd. De hoesjes onderscheiden zich door hun aparte stijl wat klassiek, maar tegelijkertijd ook erg stijlvol en elegant eruit ziet. Daarnaast zijn de hoesjes ook erg praktisch. CaseMe heeft diverse hoesjes ontwikkeld voor bekende merken als Samsung, Apple iPhone, Apple iPad en Oppo.

Functionaliteit

Het meest belangrijke kenmerk van CaseMe hoesjes is hoogstwaarschijnlijk de functionaliteit. Zo kunnen de cases zowel als een smartphone hoesje als een portemonnee worden gebruikt. Dit kan erg handig zijn voor het geval je vaak muntgeld, briefgeld of pasjes bij je hebt, maar geen externe portemonnee mee wilt nemen. Natuurlijk heeft CaseMe ook een oplossing bedacht voor het geval je je telefoonhoesje los wilt koppelen van de portemonnee. Het hoesje zit namelijk met een magneet vast aan de binnenzijde van de portemonnee, waardoor je deze twee makkelijk kunt loskoppelen van elkaar.

CaseMe Vintage Portemonnee Line

Binnen het merk CaseMe zijn er verschillende modellen beschikbaar. Zo heb je de Vintage portemonnee line, waarbij de telefoonhoesjes voorzien zijn van een portemonnee met rits. Bij dit model kan je naast muntgeld ook erg veel pasjes, papiergeld en foto’s erin kwijt, doordat het over maar liefst tien vakken beschikt.   

CaseMe Retro Boekmodel Line

Een ander model van CaseMe hoesjes is de Retro line. Hierbij zijn de hoesjes niet voorzien van een portemonnee, waardoor ze een stuk smaller zijn. Ze beschikken wel over vakken aan de binnenzijde van het hoesje, zodat je je pasjes en foto’s erin kwijt kunt.

Daarnaast is de Retro line in de vorm van een boekmodel, waardoor het zijn elegante look niet verliest. Het boekmodel klepje sluit zich door middel van een magneet, zodat het zeer praktisch is in gebruik.

Materiaal

CaseMe kiest ervoor om haar hoesjes van superieure kwaliteit te maken. Dit doen ze bij de Vintage portemonnee line door de hoesjes uit splitleer te vervaardigen. De hoge kwaliteit hiervan voel je dan ook wanneer je het hoesje in je handen hebt. Bij de Retro boekmodel line maakt CaseMe echter gebruik van PU leer. Een voordeel hiervan is dat het erg zacht aanvoelt, minder weegt en waterbestendig is. Daarnaast kan je het ook onder de categorie ‘’ecologisch leer’’ plaatsen.

Bescherming

Op het gebied van bescherming scoren de CaseMe hoesjes ook zeer goed. Het afneembare backcover is zacht en flexibel en gaat volledig om je smartphone heen. Daarnaast zorgt het klepje van het boekmodel hoesje ervoor dat je telefoonscherm volledig wordt afgedekt. Hierdoor voorkom je schade of een barst in je telefoonscherm bij het laten vallen van je smartphone.

Neem een online kijkje op fonu.nl voor het volledige assortiment van CaseMe hoesjes!

CaseMe hoesjes Logo

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu