Samsung S10 Plus Hoesjes

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je wilt natuurlijk niet dat je gloednieuwe Samsung Galaxy S10 Plus beschadigd raakt. Het toestel is vrij prijzig en dus is het van belang om het zo goed mogelijk te beschermen tegen valschade. Bij ons heb je veel keuzemogelijkheden. Onze Samsung S10 Plus hoesjes bestaan uit bookcases, backcovers en extra stevige telefoonhoesjes. De bookcases komen in vele verschillende varianten. Zo hebben we de originele Samsung hoesjes, maar ook de bookcases die alle functies van een portemonnee overnemen. De backcovers zijn praktischer en dunner gefabriceerd. Mocht je vaak lange teksten op je Samsung Galaxy S10 Plus typen, is een backcover praktischer. We raden wel aan om de backcovers altijd te combineren met een Samsung Galaxy S10 Plus screenprotector. Zo voorkom je schade aan het beeldscherm.

Je voorkeur

De S10 Plus hoesjes bij fonu.nl bieden meer dan alleen bescherming. Door het ruime assortiment hebben we een grote keuzemogelijkheid gecreëerd voor je. Kies het Samsung hoesje dat het beste bij jou past. Zo hebben we bookcases met print, simpele bookcases, de originele hoesjes en backcovers. Combineer je telefoonhoesje met je outfit en laat zien dat je een echte fashionista bent. Daarnaast bieden we ook Samsung Galaxy S10 Plus leren hoesjes en clear view hoesjes aan.

Duurzaam gebruiken van je telefoon

Zonder bescherming is het haast onmogelijk om het toestel in de originele staat te behouden. Denk aan kleine krasjes en deukjes. Een Samsung s10 plus hoesje is veel goedkoper dan een reparatie of een nieuwe telefoon. We begrijpen dat de aankoop van de S10 Plus een flinke investering is geweest. We bieden daarom ook veel goedkope Samsung S10 Plus hoesjes aan. Naast deze hoesjes hebben we ook luxe en duurdere hoesjes om je telefoon zo lang mogelijk schadevrij te houden.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu