Samsung S10 Hoesjes

Het beeldscherm beslaat nu nog meer van het gehele toestel, dus extra bescherming komt zeer goed van pas! Voorzie je smartphone met een van de Samsung Galaxy S10 hoesjes.

Voorkom hoge kosten met een S10 hoesje

Door snel te zijn met het kopen van een hoesje voorkom je veel ellende. Het zou je maar gebeuren dat je splinternieuwe toestel beschadigd raakt. Kies daarom uit de verschillende Samsung Galaxy S10 hoesjes. Je hebt de keuze uit bookcases, portemonnee hoesjes, backcovers en extra beschermende Samsung cases. De bookcovers en wallet cases beschermen zowel de voor- als achterzijde van je telefoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om enkele documenten in je hoesje te stoppen waardoor je je pashouder niet meer overal hoeft mee te dragen. Ben je toch iemand die veel lange teksten schrijft of veel aan het appen is? Dan is voor jou een backcase wellicht handiger. We raden wel aan om bij de Samsung Galaxy S10 achterkantjes altijd een Samsung Galaxy S10 screenprotector te nemen, zodat je beeldscherm ook beschermd wordt.

Vrolijke hoesjes voor je Samsung Galaxy s10

Naast de juiste bescherming voor je telefoon, zijn onze hoesjes ook een lust voor het oog! Bij fonu.nl kun je kiezen uit verschillende soorten printjes en modellen. Match je telefoonhoesje met je outfit of maak je telefoon uniek door een opvallend hoesje te nemen. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je juist een niet al te opvallende cover zoekt. We bieden ook veel lederen Samsung Galaxy S10 hoesjes aan. Daarnaast vind je ook vele merk telefoonhoesjes zoals Cosmo i-Blason, BMW, Mercedes-Benz en dergelijken.

Net als nieuw!

Het is haast onmogelijk om deze telefoon in de originele staat te behouden zonder bescherming. Een reparatie is veel duurder dan een smartphonehoesje. We begrijpen dat de aankoop van het toestel een flinke investering is geweest. Hierdoor hebben we verschillende cases in diverse prijscategorieën die tevens goed te matchen zijn met je Samsung Galaxy tab hoesje. Bekijk onze online winkel voor deze Samsung Galaxy S10 hoesjes. Enjoy!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu