Samsung S10e Hoesjes

Een iconische smartphone. Bescherm je toestel met een van de Samsung Galaxy S10e hoesjes.

Aan keuze geen gebrek

De Samsung S10e hoesjes bestaan uit verschillende soorten. Zo heb je de keuze uit bookcovers, backcases en portemonnee hoesjes. Wanneer je het fijn vindt om meerdere pasjes bij je te hebben of als je veel films kijkt op je telefoon, is het aan te raden om een s10e bookcase of wallet etui te nemen. Daarnaast heb je bij deze modellen zowel je voor- als achterkant van je telefoon direct beschermd. Ben je veel op je gsm aan het appen of lange teksten aan het schrijven? Dan is een Samsung Galaxy S10e backcover wellicht beter voor jou. Wel raden we altijd aan om dit te combineren met een Samsung Galaxy S10e screenprotector, zodat ook je beeldscherm goed beschermd wordt. En daarnaast heb je de vrijwillige keuze om je case in dezelfde stijl te kopen als je Samsung tablethoes of ervoor te zorgen dat je telefoon nooit zonder accu komt zitten met een wireless charger.

Val op met een uniek Samsung Galaxy S10e hoesje!

Een beschermhoesje is natuurlijk meer dan alleen bescherming. Maak je telefoon leuker door een case te kiezen met een gave print! Er zijn smartphonehoesjes met dierenprints, stedenprints en nog veel meer! Combineer de kleuren van je hoesje met je outfit en laat zien dat je fashion ademt. Als je liever een onopvallende cover hebt, kun je ook altijd kiezen uit de lederen Samsung S10e hoesjes of andere smartphonecases.

Extra bescherming, extra rust

Het is haast onmogelijk om je telefoon in de originele staat te behouden zonder bescherming. Een ongeluk zit ook in een klein hoekje. Het is erg balen wanneer je spiksplinternieuwe mobiel schade oploopt. Voorkom ellende en dure reparaties met lange wachttijden. Bij fonu.nl begrijpen we dat je veel hebt moeten uitgeven aan je smartphone. Om deze reden bieden we ook goedkope Samsung Galaxy S10e telefoonhoesjes aan. Laat ons weten wat je er van vindt!

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu