Samsung S10 Lite Hoesjes

Samsung S10 Lite hoesjes worden met de dag populairder. Tegenwoordig vinden mensen het ook belangrijk om hun Samsung telefoonhoesjes te combineren met hun Samsung tablethoesje Het bedrijf van Samsung had in 2019 de S10 lijn geïntroduceerd. Echter hebben ze in 2020 de Galaxy S10 Lite uitgebracht. Deze smartphone heeft een 6.7 inch beeldscherm, 48 megapixel camera en een dualsim functionaliteit. Deze telefoon is zelfs groter dan de Samsung S10 Plus. Daarnaast is de vingerscanner net als bij de Galaxy S10 en S10 Plus in het beeldscherm geïntegreerd. Reden genoeg dus om een Samsung Galaxy S10 Lite hoesje te gebruiken.

De ruime keuzemogelijkheden

De Samsung S10 Lite hoesjes bestaan uit verschillende soorten. In ons assortiment vind je bookcases, backcovers en portemonnee hoesjes. Wanneer je meerdere pasjes bij je wilt hebben of als je veel films kijkt op je telefoon, is het aan te raden om een bookcase te nemen. Deze boekmodellen bieden volledige bescherming aan je telefoon. Ben je veel op je telefoon aan het appen of lange teksten aan het schrijven? Dan is een Samsung Galaxy S10 Lite backcover wellicht beter en fijner. Wel raden we altijd aan om dit te combineren met een Samsung Galaxy S10 Lite screenprotector, zodat je telefoonscherm ook goed beschermd wordt. Klik verder en ontdek het zelf!

Opvallend en uniek!

Wij geloven erin dat een telefoon hoesje meer is dan alleen bescherming. Maak je telefoon leuker door een hoesje te kiezen met een gave print! Er zijn hoesjes met dierenprints, stedenprints en nog veel meer! Combineer de kleuren van je hoesje met je outfit en laat zien dat je fashion ademt. Met een hoesje personaliseer je jouw telefoon helemaal naar eigen wens. Als je liever een onopvallend hoesje hebt, kun je ook altijd kiezen uit de simpele Samsung Galaxy S10 Lite hoesjes. Die zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Scroll omhoog om te kunnen klikken op hoesjes en accessoires om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Behoud je telefoon schadevrij

Het is haast onmogelijk om je telefoon in de originele staat te behouden zonder bescherming. Een ongeluk zit ook in een klein hoekje. Het is erg zuur wanneer je nieuwe telefoon schade oploopt. Voorkom ellende en dure reparaties met lange wachttijden. Bij fonu.nl begrijpen we dat je veel hebt uitgegeven aan je mobiele telefoon. Om deze reden bieden we Samsung Galaxy S10 Lite hoesjes aan in verschillende prijscategorieën. Deze S10 Lite cases kun je allemaal bekijken als je omhoog scrollt en klikt op hoesjes.

Onze kwaliteit en service

Bij ons staat de klant altijd voorop. Daarom streven we naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Om dit te bereiken hebben we veel tijd en energie gestoken in zelfgemaakte video’s om je een beter beeld te geven van je aankoop. We vinden dat een video een beter beeld geeft van het product dan een foto. Mocht je toch onverhoopt niet tevreden zijn met je bestelling, kun je dit gewoon retourneren. Lees hiervoor onze retourpagina. Wanneer je een bestelling plaatst, sturen we dit helemaal gratis naar je toe. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog je Samsung Galaxy S10 Lite case of andere mobiele accessoires.

Lees meer...
Lees minder...

Geen geschikte producten gevonden.

Hoesjes banner
Accessoires banner
sluit menu