Top 5 telefoonhoesjes van 2020

ESR Marble Zwart Backcover

Top 5 telefoonhoesjes van 2020

Het nieuwe jaar is nog een maand verwijderd en dat betekent dat het een mooi moment is om terug te blikken op 2020. Een jaar waarin veel gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, maar ook veel telefoontoestellen zijn beschadigd. Een dergelijke beschadiging kun je voorkomen met behulp van een goed telefoonhoesje, maar naast bescherming dient een goed telefoonhoesje ook praktisch te zijn en een goede look te hebben.  Om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben we hieronder een lijst gemaakt met de top 5 telefoonhoesjes van 2020!

5. ESR Marble Zwart

ESR Marble Zwart

Op nummer vijf van onze top 5 telefoonhoesjes staat het zwarte telefoonhoesje van het merk ESR. Het gaat hier om een backcover, wat eigenlijk inhoudt dat het hoesje de achterkant en meestal de zijkanten van je telefoon bedekt. Een voordeel hierbij is dat je het hoesje niet telkens hoeft open te klappen, wat bij een boekmodel wel het geval is. 

Het hoesje is gemaakt van TPU, wat eigenlijk een afkorting is voor Thermoplastic Polyurethane. Dit is een kunststof wat een middenweg is tussen hard plastic en silicone en wordt vaak gebruikt voor het maken van telefoonhoesjes. Een voordeel hiervan is dat het erg zacht aanvoelt en ook flexibel is, wat het hoesje onbreekbaar maakt. Tevens kan je het hoesje erg makkelijk verwijderen van je telefoon zonder dat je dus bang hoeft te zijn dat deze breekt. 

Een mogelijk nadeel van het hoesje kan zijn dat je er geen pasjes en/of muntgeld in kwijt kan. Hoewel dit handig zou kunnen zijn, heeft het ook zo zijn keerzijden. Je telefoon voelt immers veel zwaarder en dikker aan met pasjes/muntgeld erin.

Een ander voordeel van dit hoesje is dat het erg licht en flinterdun is, wat een betere feeling geeft als je je telefoon vasthoudt. Daarnaast vormt het hoesje ook geen belemmering als je je telefoon draadloos wilt opladen.  

Het design van dit hoesje van ESR mag natuurlijk ook zijn complimenten ontvangen. Het marmeren design geeft je telefoon een elegante uitstraling en mag daarom niet ontbreken in onze top 5 telefoonhoesjes!

Wil jij voor dit ESR marmeren hoesje gaan, dan kan je deze bestellen door op onderstaande knop te drukken.

4. Fonu Luipaard Boekmodel Hoesje

Op nummer vier van de top 5 telefoonhoesjes staat het Fonu luipaard boekmodel hoesje. Het gaat hier om een boekmodel hoesje, ook wel een bookcase genoemd. Deze bedekt je hele telefoon met een klep aan de voorzijde, wat je het gevoel geeft alsof je een boek open slaat. 

Fonu luipaard boekmodel hoesje - Top 5 telefoonhoesjes

Dit hoesje heeft vakken aan de binnenzijde wat ruimte biedt voor je pasjes. Daarnaast kan je ook je pasfoto kwijt aan de binnenzijde. 

Het materiaal is gemaakt van kunststof en aan de voorzijde bevindt zich een magnetische klep, wat ervoor zorgt dat het hoesje alleen open gaat wanneer jij dat wilt. 

Buiten het feit dat dit hoesje je telefoon goed beschermt, biedt het veel meer. Zo heeft het een unieke design waardoor je direct opvalt en kan je daarnaast je smartphone horizontaal op tafel neerleggen waardoor je gerust een filmpje kan kijken. 

Om bovenstaande redenen staat dit Fonu luipaard boekmodel hoesje in onze top 5 telefoonhoesjes. Wil jij dit hoesje bestellen, klik dan op onderstaande knop.

3. BMW Leren Boekmodel Zwart

Op nummer drie van de top 5 telefoonhoesjes staat het lederen boekmodel van het merk BMW. Het gaat hier ook om een boekmodel of bookcase, maar een verschil met het luipaard boekmodel hoesje is dat het hier om een lederen model gaat. Dit voel je ook uiteraard wanneer je je telefoon vasthoudt en oogt natuurlijk erg chique. 

BMW leren boekmodel zwart

Door de aanwezigheid van vakjes aan de binnenzijde, is het ook bij dit hoesje mogelijk om je pasjes erin kwijt te kunnen. Tevens bevat het boekmodel ook een klepje aan de voorzijde wat voorkomt dat het hoesje continu openklapt. Voor de BMW liefhebbers is dit hoesje natuurlijk onmisbaar. 

Wil jij een BMW hoesje, bestel hem dan door op onderstaande knop te drukken.

2. Guess Strap Backcover

Bij nummer twee aangekomen van onze top 5 telefoonhoesjes, treffen we de strap backcover van het merk Guess. Buiten het feit dat dit merk bekend staat om zijn kledingproductie, begint het zijn unieke plaats ook binnen de telefoonhoesjes wereld te claimen. Naast de liefhebbers van het merk Guess, zullen ook anderen dit hoesje geweldig vinden wegens de bijdrage die het hoesje levert bij het maken van selfies. 

Guess Strap Backcover - Top 5 telefoonhoesjes

Dit komt door de strap wat zich aan de achterzijde van het hoesje bevindt. Deze strap kan je namelijk gebruiken om je vinger vast te klemmen en zorgt voor een goede grip bij het maken van bijvoorbeeld selfies. Verder zorgen de flexibele randen ervoor dat het hoesje zonder enige moeite om je telefoon heen komt te zitten. 

Wil jij dit hoesje van Guess hebben, klik dan op onderstaande knop.

1. Caseme Vintage Portemonnee Hoesje 

En dan is het eindelijk tijd om de nummer één te onthullen van onze top 5 telefoonhoesjes in 2020, namelijk het portemonnee hoesje van Caseme. Het gaat hier om de Vintage line, wat kenmerkend is voor de hoesjes waar een portemonnee in verwerkt is. De reden waarom dit hoesje dan ook op de eerste plaatst staat is daarmee ook benoemd. In de portemonnee kan je behalve briefgeld ook je muntgeld in kwijt. Verder heeft het tien vakken voor pasjes en/of foto’s. Kortom, je huidige portemonnee kan je weggooien na het aanschaffen van dit hoesje. 

Caseme Vintage Portemonnee hoesje - Top 5 telefoonhoesjes

Caseme heeft ervoor gekozen om dit hoesje uit splitleder te vervaardigen. Dit geeft het hoesje de look en nerfstructuur van de oorspronkelijke runderhuid. 

Een ander punt waarop dit hoesje zijn medaille verdient, is het feit dat je dit hoesje ook als backcover kan gebruiken, doordat het een magnetische binnenkant heeft. Zo kan je afwisselen tussen een boekmodel en een magnetische backcover.

Wil jij ook in bezit zijn van dit hoesje, klik dan op onderstaande knop.

Deel dit bericht

Geef een reactie