Telefoonhoesje met koord

Telefoonhoesje met koord: de 3 belangrijkste voordelen

Een telefoonhoesje met koord zie je tegenwoordig steeds vaker. Niet alleen jonge mensen, maar ook volwassenen dragen een smartphonecase met koord. Hoewel het geen spectaculaire uitvinding is, heeft een dergelijk hoesje erg veel voordelen. Hieronder bespreken we de 3 belangrijkste voordelen van een telefoonhoesje met koord.

Fashion

Voordat we het gaan hebben over de praktische voordelen van een smartphonehoesje met koord, gaan we kijken naar het stukje fashion wat deze hoesjes met zich meebrengen. De hoesjes met koord zijn vaak vervaardigd uit siliconen kunststof en zijn in de meeste gevallen transparant. Dit zorgt ervoor dat het unieke design van jouw telefoon behouden blijft. Daarnaast maakt de koord, die om je nek heen hangt, een unieke verschijning van je smartphone. De accenten van het hoesje en de koord kan je uiteraard weer matchen met je kleding. Dit maakt hiermee een telefoonhoesje met koord een onmisbare accessoire voor jouw kledingstijl. 

Hieronder zie je in een videofragment van hoe zo een hoesje eruit kan zien: 

Praktisch

Naast het feit dat deze backcovers met koord je kledingstijl compleet maken, hebben ze ook nog een heleboel praktische voordelen. Ben je iemand die vaak uitgaat of bij diverse festivals te vinden is? Dan is een telefoonhoesje met koord zeker aan te raden. Zo raak je je smartphone niet kwijt en wordt een overvolle tas of broekzak ook vermeden. 

Aangezien het tegenwoordig mogelijk is om een boete te ontvangen voor het appen of bellen op de fietst, krijgt een telefoonhoesje met koord een belangrijke taak met zich mee. Deze hoesjes zijn dus ideaal voor een korte telefoon-check tijdens het fietsen en voorkomen daarmee hoge boetes. Heb je verder een pasje die je kwijt wilt? Dan kan je kijken naar een telefoonhoesje met koord en pasjeshouder.

Telefoonhoesje met koord

Hygiënisch

Hygiëne begint steeds meer een belangrijke rol te krijgen binnen de huidige samenleving. Dit zorgt ervoor dat we steeds meer bewust worden van het feit dat er mogelijke bacteriën en virussen op het telefoonhoesje terecht kunnen komen. Hiermee wordt het dus belangrijk dat je een hoesje makkelijk schoon kan maken. Dit zal geen probleem vormen bij een telefoonhoesje met koord. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de hardcase tussen je kleding in de wasmachine te gooien, waarbij ook het koord gereinigd wordt. Een andere mogelijk is om gebruik te maken van de Splash Pure schoonmaakspray

Waarom bestellen bij fonu.nl

Hieronder tref je een PDF document aan waarin onze unique selling points en service staan vermeld. 

Wacht dus niet langer en klik op de knop hieronder om jouw telefoonhoesje met koord te bestellen!

Heeft een hoesje met koord invloed op de kledingstijl?

Jazeker, de accenten van het hoesje en de koord kan je goed matchen met je kleding.

Heeft een backcover met koord ook praktische voordelen?

Een hoesje met koord maakt een tas overbodig en voorkomt een volle broekzak. Daarnaast is het handig voor een korte telefoon-check tijdens het fietsen en voorkom je daarmee hoge boetes.

Is een smartphonehoesje met koord hygiënisch?

Dat is zeker het geval, aangezien je zowel de hardcase als het koord, makkelijk schoon kan maken

Comments (2)

  • Albert Hazenhof

    Leuke en informatieve blog over telefoonhoesjes met koord. Gelijk 1 voor mijn dochter besteld!

    26 juli 2020 bij 12:37
  • zahra

    Handige blog! Love it 🤩

    24 juli 2020 bij 12:08

Geef een reactie