Telefoonhoesjes met koord

Telefoonhoesjes met koord hebben inmiddels hun plek binnen de bevolking gevonden. En terecht ook! Deze super stoere hoesjes zijn niet enkel een fashion item geworden, maar zijn ook nog eens enorm praktisch. Hieronder lichten we dit verder toe. 

Hoesjes met touw voor je smartphone

Binnen de volksmond hoor je mensen wel eens ‘’hoesjes met touw’’ zeggen. Hiermee bedoelen ze dan ook eigenlijk de telefoonhoesjes met touw. Met name in de zomer is er een grote vraag naar deze smartphonehoesjes. Dit kan je natuurlijk verklaren door het feit dat we vaker een festival bezoeken of in de open lucht genieten. Hier is een telefoonhoesje dat je om je nek kunt hangen met een touwtje perfect geschikt voor. Maar ook omdat we minder vaak een jas zullen dragen en dus niet onze smartphone hierin kwijt kunnen. Niets is in dat geval nog handiger dan je telefoon om je nek te laten hangen! Zo kan je makkelijk een inkomende WhatsApp bericht bekijken, een inkomende telefoon oproep beantwoorden of snel een selfie maken voor op Snapchat of Instagram! 

Telefoonhoesjes met koord voor fashion

Smartphonehoesjes met koord hebben een leuk voordeel dat ze jouw outfit compleet kunnen maken, net zoals de Cosmo hoesjes. Je kan het daarom ook als een leuke kleding accessoire zien, waarbij je kan kiezen uit transparante hoesjes, vrolijke hoesjes met een kleur of telefoonhoesjes met koordjes waarin parels zijn verwerkt. Indien je nog pasjes kwijt wilt, zoals je pinpas of een OV-chipkaart, dan kan je het beste kiezen voor een telefoonhoesje met koord en pasjeshouder. 

Groot aanbod aan ketting hoesjes

Bij fonu.nl weten we dat er veel verschillende wensen en meningen zijn. Daarom proberen we ervoor te zorgen dat we een ruim aanbod hebben aan hoesjes met een koord. Zo kan je op de website terecht voor een telefoonhoesje met ketting voor jouw Samsung of iPhone toestel. Ook voor alle overige merken zoals Oppo ben je op het juiste adres! Wacht daarom dus niet langer en bestel vandaag nog jouw favoriete telefoonhoesjes met koord! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu