Samsung Galaxy Note 20 hoesjes

Samsung Galaxy Note 20 hoesjes worden met de komst van het nieuwe toestel van Samsung, de Galaxy Note 20, steeds vaker verkocht. Wat deze smartphone zo bijzonder en innoverend maakt en meer informatie over de geschikte telefoonhoesjes voor dit toestel, lees je hieronder verder. 

Introductie

De Samsung Galaxy Note 20 5G is in feite de opvolger van de Galaxy Note 10, wat medio 2020 werd geïntroduceerd. Zoals gewoonlijk heeft het bedrijf van Samsung weer twee verschillende modellen van de Note uitgebracht, namelijk de Galaxy Note 20 en de Note 20 Ultra. Het verschil tussen deze toestellen zit hem meer in de specificaties.

De Galaxy Note 20 komt met een grote 6,7 inch Infinity-O scherm, waarbij gebruik wordt gemaakt van Super AMOLED Plus. Daarnaast zijn de randen van de scherm ook smaller dan bij zijn voorganger en krijgt het toestel hiermee een strak en moderne look. Wat betreft de resolutie is er niet veel veranderd. De Note20 komt namelijk met een Full HD+ resolutie. Het schermdiagonaal is toegenomen en dat komt goed van pas bij het gebruik van de S Pen. De stylus pen is hierdoor sneller, waardoor de vertraging tussen het moment van aanraking en de streep op de scherm wordt verkleind. Echter brengt een groter scherm ook meer gevaren met zich mee. Hierdoor dient zowel het toestel als de scherm goed beschermd te worden met extra stevige Samsung Galaxy Note 20 hoesjes en een Samsung Galaxy Note 20 screenprotector.

Camera

De Galaxy Note 20 komt met een drievoudig camerasysteem. De eerste camera bevat 12 MP met een f/1.8 groothoeklens. De tweede camera bevat 12 MP met een 120° ultra-groothoeklens en de derde camera bevat een 64 MP telephotolens met 3x hybride optische zoom of 30x digitale zoom. Aan de voorzijde bevat de Galaxy Note 20 een 10 MP Dual Pixel selfiecamera met autofocus. Gezien het feit dat een reparatie aan de camera veel kosten met zich mee kan brengen, doe je er verstandig aan deze te beschermen met een Samsung Galaxy Note 20 Camera Lens Protector. Wil je echter een optimale bescherming voor jouw Note 20? Bestel dan een leuke Samsung Galaxy Note 20 hoesje en geniet van een leuk ‘’jasje’’ voor jouw superieure toestel. 

Note 20 cases

Indien je opzoek bent naar een smartphonehoesje voor jouw Note 20, dan ben je bij fonu.nl op het juiste adres. Met een uitgebreid assortiment aan Samsung Galaxy Note 20 cases zal de zoektocht naar jouw favoriete Samsung Note 20 case een fluitje van een cent worden. Zo kun je kiezen uit Note 20 backcovers, Note 20 bookcases en Note 20 hoesjes met koord. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw unieke Samsung Galaxy Note 20 hoesjes.