Samsung Note 10 Hoesjes

Wist je dat we bij fonu.nl een groot aanbod aan Samsung Note 10 hoesjes hebben? Onze medewerkers zijn dagelijks bezig om de beste mobiele accessoires en telefoon hoesjes te vinden zodat we deze voor een schappelijke prijs kunnen aanbieden. Hierdoor kun je door een cool, leuk, lief, of opvallend hoesje het toestel helemaal personaliseren. Daarbij zorg je er ook nog eens voor dat je je waardevolle telefoon beschermt. Onze Note 10 cases zijn in verschillende prijzen te verkrijgen. We hebben goedkope Note 10 hoesjes, luxe hoesjes en lederen hoesjes in ons assortiment.

Één van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen al deze hoesjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een backcover of een bookcase. Een bookcase, ook wel boekmodel hoesje genoemd binnen de volksmond, is handig als je het prettig vindt om een extra klepje op de voorkant te hebben. Verder kan je in een bookcase vaak ook enkele pasjes opbergen en kan je het toestel horizontaal laten staan net als bij de samsung tablet hoes van hetzelfde model. Zo kan je gemakkelijk video’s bekijken op Youtube of Netflix.

Een backcover is handig als je het prettig vindt om de voorkant open te houden. Deze achterkantjes zijn vaak van siliconen kwaliteit en steken iets uit boven het scherm. Dit rubberen randje kan dan eventuele klappen opvangen.

Geen dag zonder

Hoe je het ook wendt of keert, we zijn als mensen erg afhankelijk geworden van onze telefoons. Dankzij nieuwe functionaliteiten, zoals draadloos betalen kunnen we geen dag zonder onze mobiele telefoons. Kan jij nog naar een nieuwe locatie rijden zonder Google Maps te gebruiken? Kan je je voorstellen dat je een dag lang zonder internet zit? Alle alarmbellen gaan af als je tegenwoordig 2 uur offline bent. Vandaar dat het erg belangrijk is om je Samsung Galaxy Note 10 goed te beschermen. Een eventuele reparatie brengt erg hoge kosten met zich mee en duurt vaak vrij lang. Geniet van je Samsung Galaxy Note 10 hoes!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu