Laptoptassen

Laptops zien we tegenwoordig steeds vaker gebruikt worden door zowel studenten, werknemers en ondernemers. Dit betekent dan ook dat deze steeds vaker vervoerd worden en dus een grotere kans op schade lopen, wat hoge reparatie kosten met zich mee kan brengen. Enorm zonde dus! Gelukkig kan een goede stevige laptoptas of laptop sleeve dit voorkomen en ervoor zorgen dat je zorgeloos jouw laptop kan vervoeren.

Functionaliteit

Een laptoptas wordt vaak voor meer gebruikt dan enkel de laptop. Zo kan je bijvoorbeeld je oplader, draadloze muis, pennen en potloden of muntgeld erin opbergen. Dit zorgt ervoor dat de functionaliteit ook een belangrijke rol speelt bij de keuze van een geschikte tas

Trendy laptoptassen

Naast een functionele laptoptas wil je natuurlijk ook een tas waardoor je outfit compleet wordt. Zo kan je kiezen voor een leren laptoptas, een laptop sleeve, maar ook voor hippe tassen die vervaardigd zijn uit kunststof.

Diversiteit

Bij fonu.nl is er een ruim assortiment aan tassen voor je laptop voor zowel de heren als dames. Zo is niet enkel de kleur van belang, maar ook de vorm, het materiaal en ook het merk van de laptoptas. Denk hierbij aan merken als bijvoorbeeld GUESS, Ferrari of Nillkin. Tevens is het ook belangrijk dat er een ruime keuze is aan het formaat van de laptoptas. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor diverse formaten, zoals 13 inch, 14 inch, 15 inch en een 16 inch laptoptas. Let dus goed op bij het kopen van een geschikte aktetas op het formaat van de laptop om deze zo snel mogelijk te kunnen voorzien van voldoende bescherming.

Hoe kies je een geschikte laptop tas of laptopsleeve?

Bij de zoektocht naar een leuke laptoptas kom je zeer verschillende modellen tegen. Van een leren aktetas die je een zakelijke uitstraling geven tot aan een hippe laptoptas voor de dames. Maar hoe vind je nou een geschikte tas die bij jou past? Dat leggen we hieronder verder uit.

Het formaat van je laptopvak bepalen

In eerste instantie is het belangrijk om te kijken naar de formaat van je laptop. Zoals eerder vermeld heb je laptops met een 13 inch, 14 inch, 15 inch, 15,6 inch  en 17 inch beeldscherm. Bij een te groot laptopvak zal er veel speling zijn, waardoor je laptop heen en weer zal schuiven. Bij een te kleine laptopvak zal je laptop natuurlijk niet gaan passen. Nu vraag je jezelf misschien af ”hoe groot is mijn laptop?”. Daar kan je achterkomen door onderstaande stappen te volgen.

  1. Klap je laptop dicht en meet het diagonaal op in centimeters door gebruik te maken van een meetlint. Sommige laptops hebben een dikke rand en daarom is het belangrijk om niet enkel je scherm te meten, maar je volledige laptop.
  2. Reken het formaat om naar inches. Dit kan je doen door het diagonaal van je scherm wat je eerder in centimeters hebt opgemeten, te delen door 2,54. Hier rolt vervolgens een getal uit en voilà, je hebt het formaat van je laptopscherm in inches!

Het model van je gewenste laptoptas bepalen

Nu je erachter bent gekomen hoeveel inch jouw laptop is, wordt het tijd om de geschikte tas of sleeve voor je laptop te kiezen. Maar dan moet je jezelf eerst de vraag stellen naar wat voor tas je precies op zoek bent. Ben je een dame, dan kies je hoogstwaarschijnlijk een laptoptas voor dames. Zo heeft een dames laptoptas vaak lichte en vrolijke kleuren en accenten. Denk hierbij aan roze of goud. Ben je een heer, dan ga je natuurlijk voor een laptoptas wat door heren vaak de voorkeur krijgt. Deze bestaan vaak uit donkere kleuren, zoals bruin of zwart.

Daarnaast is het belangrijk om voor jezelf na te gaan wat je precies wilt doen met je laptoptas. Wil je je laptoptas in je rugzak kunnen bewaren? Dan kan je eerder kiezen voor een sleeve. Zoals eerder benoemd hebben deze het voordeel dat krassen worden voorkomen.

Laptoptassen bij fonu.nl

Daarnaast tref je bij fonu.nl een ruim assortiment aan tassen. Van een laptop tas voor dames, een aktetas voor heren tot aan een laptoptas wat uit leer bestaat. Wil jij een laptoptas kopen? Wacht dan niet langer en begin hierboven jouw speurtocht!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu