GUESS hoesjes

GUESS hoesjes zijn onmisbaar voor iemand die van fashion en design houdt. Het merk is in 1981 opgericht door Georges Marciano en zijn broers. Sindsdien is het merk erg populair en gewild door zowel jong als oud. De producten van GUESS bieden naast uitstraling ook bescherming voor je smartphone. Zo heeft GUESS inmiddels telefoonhoesjes voor bekende merken als iPhone en Samsung en is er een divers aanbod van zowel bookcases (ook wel boekmodel hoesjes genoemd) als backcovers voor jouw type telefoon. Voor degenen die over AirPods beschikken zijn er ook super leuke AirPod Pro cases te verkrijgen van GUESS. 

Functionaliteit en bescherming

De producten van GUESS scoren niet alleen uitstekend op het vlak van design, maar ook wat betreft het aanbieden van bescherming voor jouw smartphone doen ze het erg goed. De backcovers bestaan voornamelijk uit siliconen TPU en polycarbonaat. Dit zorgt ervoor dat je het hoesje zeer eenvoudig om je telefoon kunt aanbrengen en eraf kan halen, zonder deze te beschadigen. Ook de bookcases van GUESS hebben flexibele randen en bieden volledige bescherming aan je smartphone. Daarnaast bevatten ze ook vakjes aan de binnenzijde voor je pasjes. Zo heb je dus niet alleen een telefoonhoesje dat er mooi uitziet, maar ook een hoesje die nog eens super handig is! 

GUESS iPhone hoesjes

Bij fonu.nl kun je een ruim aanbod van GUESS cases vinden voor jouw iPhone. GUESS heeft voor bijna alle iPhone modellen een hoesje ontworpen. Van de iPhone 6, iPhone XS tot aan de nieuwste iPhone 13 Pro zijn er diverse producten van GUESS te verkrijgen bij fonu.nl

GUESS Samsung hoesjes

Ook voor de Samsung toestellen is er een mooie collectie van GUESS cases te verkrijgen. Hierbij heeft GUESS ervoor gekozen om zich voornamelijk te focussen op de toptoestellen van Samsung. Hierbij kun je denken aan modellen als de Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung S10 en de Samsung Galaxy A72.

Aanbod

Bij fonu.nl vind je een groot assortiment aan hoesjes van het merk GUESS met de nieuwste collectie. Indien je toch voor een ander merk of design wilt gaan, neem dan een kijkje op de website en vind het ideale hoesje dat bij jou past!

GUESS hoesjes Logo

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu