Laptoptas

Laptops zien we tegenwoordig steeds vaker gebruikt worden door zowel studenten, werknemers en ondernemers. Dit betekent dan ook dat deze steeds vaker vervoerd worden en dus een grotere kans op schade lopen, wat hoge reparatie kosten met zich mee kan brengen. Enorm zonde dus! Gelukkig kan een goede stevige laptoptas of laptop sleeve dit voorkomen en ervoor zorgen dat je zorgeloos jouw laptop kan vervoeren.

Functionaliteit

Een laptoptas wordt vaak voor meer gebruikt dan enkel de laptop. Zo kan je bijvoorbeeld je oplader, draadloze muis, pennen en potloden of muntgeld erin opbergen. Dit zorgt ervoor dat de functionaliteit ook een belangrijke rol speelt bij de keuze van een geschikte tas.

Trendy laptoptassen

Naast een functionele laptoptas wil je natuurlijk ook een tas waardoor je outfit compleet wordt. Zo kan je kiezen voor een leren laptoptas, een laptop sleeve, maar ook voor hippe tassen die vervaardigd zijn uit kunststof.

Diversiteit

Bij fonu.nl is er een ruim assortiment aan tassen voor je laptop voor zowel de heren als dames. Zo is niet enkel de kleur van belang, maar ook de vorm, het materiaal en ook het merk van de laptoptas. Denk hierbij aan merken als bijvoorbeeld GUESS, Ferrari of Nillkin. Tevens is het ook belangrijk dat er een ruime keuze is aan het formaat van de laptoptas. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor diverse formaten, zoals 13 inch, 14 inch, 15 inch en een 16 inch laptoptas. Let dus goed op bij het kopen van een geschikte aktetas op het formaat van de laptop om deze zo snel mogelijk te kunnen voorzien van voldoende bescherming.

Laptop sleeves

Het voordeel van een laptop sleeve is dat je extra bescherming kan bieden aan je laptop of tablet op het moment dat je deze in de hand draagt. Daarnaast is het ook mogelijk om je laptop met een sleeve in je rugzak te plaatsen. Zo worden krassen en gebruikersschade voorkomen en blijft je laptop nog zo goed als nieuw lijken! Kijk ook meteen naar een bijpassend telefoonhoesje of ipad hoes.

Je hebt zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: