iPhone XR Hoesjes

De iPhone XR is een vrij kwetsbaar toestel zonder een hoesje. Mede door de glazen achterkant, die vrij complex en duur te vervangen is, is de kwetsbaarheid groot. De iPhone XR hoesjes die fonu.nl aanbiedt zijn ontworpen om de klap op te vangen wanneer je per ongeluk je telefoon laat vallen. Veel gebruikers van de iPhone XR kiezen voor een stevige iPhone XR backcover hoes in combinatie met een screenprotector.

Er zijn ook gebruikers die een bookcase kiezen, doordat een dergelijke hoes voor- en achterkant beschermt en daarnaast praktische voordelen heeft. Enkele van deze voorbeelden zijn een filmstand of ruimte voor pasjes en foto’s. Voorkomen is beter dan genezen en zeker goedkoper! Zo is een iPhone hoesje vele malen goedkoper dan een dure reparatie.

Maak je toestel nog mooier

Naast het feit dat een iPhone XR hoesje ellende voorkomt, zorgt een leuke cover natuurlijk ook voor een mooie en unieke uitstraling voor jouw telefoon. Zo is er keuze uit leuke prints zoals dierenprints en een print met de Eiffel toren erop. Niets is te gek en we bieden het allemaal aan! Mocht je toch niet zo van opvallende hoesjes houden, biedt fonu.nl ook voldoende ‘onopvallende’ hoezen aan. Er kan dan een keuze worden gemaakt tussen verschillende soorten materialen. Zo bieden we bijvoorbeeld ook leren, transparante en siliconen iPhone XR cases aan. Ben je op zoek naar beschermhoesjes met een bekend merk? Dan kan je bij ons kiezen uit hoesjes merken zoals Qialino, GUESS of CaseMe.

Kleine beschadigingen

Tegenwoordig is een dag, of zelfs een uur, zonder de telefoon ondenkbaar. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de mobiele telefoon. De iPhone XR hoesjes zijn ontworpen om ook kleine beschadigingen als krasjes en deuken te voorkomen. Naast de behuizing dien je ook het krasgevoelige scherm van jouw iPhone goed te beschermen tegen schade. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw telefoonhoesjes en combineer deze met een iPhone XR screenprotector!

Onze service

Door veel tijd en energie te steken in zelfgemaakte video’s wil fonu.nl de klant de mogelijkheid geven om een beter beeld te krijgen van de bestelling. Iedereen heeft het weleens meegemaakt dat een product er anders uit ziet dan op de foto’s. Bekijk onze video’s voor meer duidelijkheid. Twijfel niet langer en plaats vandaag nog je bestelling!

Wil je naast een telefoonhoesje ook een ander accessoire aanschaffen? We hebben een brede keuze aan autohouders, selfie-sticks, opladers en andere handige gadgets. Bekijk ze gerust allemaal.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu