iPhone 8 Plus Hoesjes

iPhone 8 Plus hoesjes worden met de dag meer populair onder de gebruikers van iPhone 8 Plus. Een elegante en vooral grote mobiele telefoon van Apple. Wat nieuw is op de iPhone 8 Plus vergeleken met zijn voorganger is onder andere de glazen achterkant. Hierdoor kun je het toestel draadloos opladen, maar de kwetsbaarheid is helaas hiermee ook toegenomen. Gelukkig biedt fonu.nl dé oplossing aan.

Vermijd dure reparaties

Door bij ons een keuze te maken uit de verschillende telefoonhoesjes kun je voorkomen dat je straks moet betalen voor een dure reparatie. Onze iPhone 8 Plus hoesjes zijn zo ontworpen om de grote klappen op te vangen. Er zijn verschillende manieren om je toestel te beschermen. Fonu.nl biedt je de keuze uit book- en flipcases. Daarnaast bieden we ook backcovers en luxe leren krododillen iPhone 8 Plus bookcases aan. Wil je het scherm ook voorzien van de juiste bescherming? Bestel dan nu een iPhone 8 Plus screenprotector. Een iPhone hoesje bij ons is altijd goedkoper dan een dure reparatie elders. Voorkom ellende en kijk in ons assortiment naar de verschillende keuzemogelijkheden.

Meer dan bescherming

Natuurlijk blijft het beschermen van je telefoon het allerbelangrijkste, maar het oog wil ook wat! Gelukkig is er voor de iPhone 8 Plus voldoende keuze uit leuke cases. Denk aan dierenprints of bijvoorbeeld een Buddha print. Als een minder opvallende hoes de voorkeur geeft, kan dat ook bij ons besteld worden. Fonu.nl beschikt ook over veel verschillende iPhone 8 Plus hoesjes. Zo zijn er in het assortiment lederen hoesjes, merkhoesjes en kunststof hoesjes. Bovendien kunnen sommige van deze beschermhoesjes ook als portemonnee gebruikt worden. Voor de iPad eigenaren is er ook een ruim aanbod aan iPad covers. Kortom, er zijn veel mogelijkheden voor het personaliseren van je iPhone 8 Plus.

Krasvrije telefoon

Hoevaak de producenten ook beweren dat hun telefoon krasbestendig is, blijkt dit elke keer toch een lastig verhaal. Door het veelvuldig gebruik is het haast onmogelijk om de iPhone 8 Plus in originele staat te behouden. Een hoesje van fonu.nl biedt hierin uitkomst. Onze covers beschermen ook tegen krasjes en slijtagesporen. Neem gerust de tijd en vergelijk de iPhone 8 plus telefoonhoesjes met elkaar.

Onze kwaliteit en service

Fonu.nl heeft ontzettend veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de producten om je een beter beeld te geven van wat je besteld. Zo hopen we dat je minder snel voor een verrassing komt te staan wanneer je de bestelling opent. Ben je toch niet tevreden over het product? Geen enkel probleem! Dan kan je het product gemakkelijk retourneren en krijg je het bedrag terug op je rekening.

Wellicht is het ook interessant om onze gadgets te bekijken! We bieden onder andere ook autoladers, waterdichte hoesjes, oordopjes en nog veel meer aan!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu