iPhone 8 Hoesjes

iPhone 8 hoesjes hebben hun plekje op de markt veroverd. De opvolger van de iPhone 7 beschikt over een even grote beeldscherm. Qua grootte van het toestel is vrij weinig veranderd. Dit zorgt ervoor dat alle cases die compatibel zijn met de iPhone 7 ook gebruikt kunnen worden voor de iPhone 8. Wél heeft de Apple iPhone 8 een glazen achterkant waardoor het kwetsbaarder is geworden. Bij fonu.nl bieden we de beste bescherming aan voor je telefoon door middel van mooie iPhone 8 hoesjes.

Bescherming voor je iPhone 8

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is altijd zonde wanneer kleine of grote beschadigingen aan de telefoon ontstaan. Bij fonu.nl streven we ernaar om een zo breed mogelijk assortiment aan beschermhoesjes aan te bieden, zodat je de mogelijkheid hebt om de juiste keuze te maken. Voor de iPhone 8 hoesjes biedt fonu.nl bookcases, bumpers, flipcases en 3 in 1 model etui cases
aan. Daarnaast kun je ook voor extra bescherming kiezen door het aanschaffen van een iPhone 8 screenprotector. Wanneer je de keuze maakt uit een bumper adviseren we dit sterk aan.

Verfraai je Apple iPhone 8

Je kunt natuurlijk met een iPhone 8 hoesje je mobiel personaliseren. Naast de standaard telefoonhoesjes en de leren hoesjes biedt fonu.nl ook een scala aan printhoesjes aan. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit dierenprints, stedenprints, printjes met een leuke tekst of iPhone 8 hoesjes met een marmeren print. Ga je binnenkort naar Parijs? Dan is het wellicht leuk om een smartphonehoesje te nemen met de Eiffel toren erop! Er zijn veel iPhone 8 telefoons verkocht. Met een case maak je de smartphone uniek en geef je de telefoon een bijpassende cover. Een cover is namelijk meer dan alleen bescherming.

Weg met slijtage!

Tegenwoordig is de telefoon bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Door het veelvuldige gebruik ervan, is het haast onmogelijk om de telefoon nog in de originele staat te bewaren. Echter, door een hoesje te gebruiken zal dit proces niet plaatsvinden. Vaak is een iPhone 8 hoesje veel goedkoper dan een dure reparatie of een nieuw toestel. Voorkomen is beter dan genezen en daarom adviseren we sterk aan om een beschermhoesje te nemen dat het best bij jou past. Naast de behuizing is het ook van belang om het scherm van je iPhone goed te beschermen. Dit kan je het beste doen door gebruik te maken van een iPhone 8 screenprotector.

Wat ons uniek maakt

Om te voorkomen dat je een accessoire aanschaft die je eigenlijk niet zou willen, heeft fonu.nl veel tijd en energie gestoken in het maken van video’s van de producten. Hiermee willen we ervoor zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Het is ook uiterst interessant om een gadget aan te schaffen voor je telefoon! Denk aan autohouders, AirPod pro cases of draadloze opladers. Kijk hierboven naar de verschillende keuzemogelijkheden.

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu