Maak een keuze:

iPad 10.2 2020 hoesjes

iPad 10.2 2020 hoesjes zijn in verschillende modellen te verkrihgen. Wat maakt de iPad zo bijzonder waar deze hoesjes voor ontwikkeld worden? 

In september 2020 presenteerde Apple de iPad 2020 met een 10.2-inch Retina-display. Deze iPad 10.2 heeft de kracht en mogelijkheden van een computer, maar ook het gebruiksgemak en de veelzijdigheid die een computer niet heeft. 

Multitasken

Een belangrijk aspect van de iPad 10.2 is de veelzijdigheid van het toestel. Zo kun je surfen op het internet terwijl je aan het facetimen bent en tegelijkertijd ook notities maakt. Multitasken op deze iPad zal geen enkel probleem zijn. Voor het maken van handgeschreven notities, tekeningen of annoteren van een PDF bestand kan je natuurlijk gebruik maken van de Apple Pencil. Een mogelijk nadeel van de Apple Pencil 1e generatie, is dat hij los rondslingert. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je hierdoor de Apple Pencil kwijt zou raken. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van een iPad 10.2 hoesje met Pencilhouder. Uiteraard hebben we ook hoesjes zonder pencilhouder indien je geen gebruik maakt van de Apple Pencil.

Camera

De camera van deze nieuwe iPad 10.2 is superieur. Zo heeft de iPad een 8-MP camera. Met deze camera kun je in 1080p video’s opnemen. Mocht je een kortdurend moment willen vastleggen, dan kun je dit vastleggen met de Slo-mo-video functie. Genoeg redenen om deze krachtige camera ook te beschermen met het juiste hoesje.

Aan de voorzijde beschikt de iPad 10.2 over een camera, waarbij je video’s kunt opnemen in 720p HD en 1,2-MP foto’s kunt schieten. 

Games

Met de A12 bionic chip komt de iPad 10.2 niks tekort als het aankomt op de game prestaties. Zo kun je veel games spelen met schitterende graphics. Wil je een volledige game-ervaring? Dan kun je de iPad 10.2 koppelen met een draadloze Xbox-controller of een PlayStation DualSchok 4-controller met Bluetooth. Ultieme game beleving dus. 

Films

Dankzij het 10.2 inch Retina-display en het stereosysteem is een film kijken geweldig. Dankzij dit scherm wordt je in het verhaal gesleurd. Dankzij streamingsdiensten als Netflix, Disney Plus en Amazon Prime kun je tegenwoordig oneindig veel films en series kijken in HD kwaliteit. Echter kan het wel lastig zijn om je iPad op de meest geschikte kijkhoek te positioneren. Dit probleem los je op door gebruik te maken van iPad 10.2 Hoesjes. Velen hoesjes hebben een standfunctie waarmee je je iPad op tafel kunt zetten onder de juiste hoek om een film of Youtube video’s te kijken. Met een 360 graden hoesje kun je de iPad zelf draaien.

Bescherming

Het geweldige moment wanneer je je iPad uitpakt, is onbeschrijfelijk. Een waardevolle aankoop wil je dan natuurlijk ook goed kunnen beschermen, aangezien het vatbaar is voor schade in de vorm van een deuk, krassen of een barst in de scherm. Beschermen kun je dan ook het beste doen met een iPad 10.2 hoesje en een glazen screenprotector voor de iPad 7 en 8. Zo kun je kiezen uit een siliconen hoesje of uit een kunstmatig vervaardigde lederen iPad 10.2 hoesje. Een hoesje met een pencilhouder of een draaibare hoesje voor de iPad. Alles is mogelijk bij fonu.nl!

Om ervoor te zorgen dat je een duidelijk beeld hebt over het product wat je gaat kopen, hebben wij de meeste producten en accessoires gefilmd. Door het bekijken van onze video’s zorgen we voor transparantie en voorkomen we een eventuele teleurstelling. We willen online shoppen makkelijker maken. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn over het ontvangen product, wees dan niet getreurd. Bekijk in dat geval onze retourpagina om te zien hoe je simpel en eenvoudig jouw aankoopbedrag terug kunt ontvangen.