Kidscases

Kidscases, ook wel een kinderhoes genoemd, heeft tegenwoordig een groot podium gekregen. Steeds meer kinderen gebruiken tegenwoordig een iPad of tablet om tekenfilms op Youtube of Netflix te bekijken. Dit brengt dan ook natuurlijk een groot risico met zich mee, aangezien de fijne motoriek van kinderen nog niet volledig ontwikkeld is. Om schade aan je iPad of tablet te voorkomen, zul je dus gebruik moeten maken van een tablet of iPad hoesje voor kinderen. 

Schade voorkomen 

Een iPad of Samsung tablet kost veel geld en deze zijn ook nog eens erg fragiel. Het laten repareren van een defecte tablet kan je gauw honderden euro’s kosten en is dus enorm zonde. Aangezien kinderen vaak minder voorzichtig zijn met het gebruik van een tablet of iPad, is het aan te raden om deze goed te beschermen met een speciaal voor kinderen gemaakte kids-proof tablethoes. Dit is een kinderhoes die de iPad of Android tablet goed beschermt tegen een val of stoot, net zoals de SUPCASE hoesjes.

Daarnaast bevatten ze een groot handvat, zodat kinderen de kinder hoezen makkelijk kunnen vervoeren en het ook nog eens ergonomisch verantwoord is. Bij de meeste kinderhoezen kun je dit handvat buigen, waardoor je de kidscases in een staande positie kan neerzetten. Dit maakt het voor de peuters mogelijk om op een comfortabele manier video’s te bekijken. 

Veiligheid

Buiten de veiligheid van je iPad of tablet, spreekt het voor zich dat je in eerste instantie de veiligheid van je kinderen wilt waarborgen. Aangezien kinderen vaak aan smartphonehoesjes en tablethoesjes zuigen en proeven, begrijpen wij dat je zeker wilt weten of het materiaal van de kinderhoes geen giftige stoffen bevat. De kidscases bij fonu.nl zijn allemaal gemaakt uit milieuvriendelijk EVA-foam of EVA-schuim. Dit is een slijtvaste kunststof die in een geschuimde vorm wordt toegepast in onder andere speelgoed en dus volkomen veilig is voor de kinderen. 

Aanbod aan Kidscases

Als je op zoek bent naar een kids proof case, dan ben je bij fonu.nl op het juiste adres. Door de vele verschillende meningen en voorkeuren, proberen wij hier aan te voldoen door een ruim aanbod aan kidscases te bieden. Zo kan je kijken voor een leuke kinderhoes voor je iPad of een kinderhoes voor je tablet met een ruime keuze aan vrolijke kleuren! Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw unieke kinderhoes! 

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu