AirPods hoesjes

AirPods hoesjes zijn tegenwoordig steeds vaker gewild en beginnen langzaam een trend te worden. Net zoals bij een smartphone, kunnen mensen tegenwoordig ook niet meer zonder een hoesje voor hun AirPods. Apple heeft de eerste generatie AirPods in september 2016 geïntroduceerd en heeft inmiddels 3 verschillende modellen op de markt, te weten de AirPods 1e generatie, de AirPods 2e generatie en de AirPods Pro. 

Alle drie de modellen hebben een witte hardcase waar de oordopjes in worden opgeladen en bewaard kunnen worden. 

Bescherming

Hoewel de hardcase van de Apple AirPods de oordopjes goed kan beschermen, is de hardcase zelf in staat om beschadigd te raken. Dit zou zonde zijn, aangezien een dergelijke hardcase erg prijzig is. Dit kun je uiteraard voorkomen door gebruik te maken van een hoesje. Deze vangen de schokken goed op en voorkomen daarmee schade aan je AirPods. Naast het feit dat deze schokbestendig zijn, kunnen ze ook krassen en gebruikerssporen voorkomen. Dus mocht je je AirPods willen verkopen in de toekomst, dan is het gebruik van een hoesje erg raadzaam. 

Uitstraling

Naast bescherming, zorgen AirPods hoesjes ook voor uitstraling. Hiermee zorg je ervoor dat je AirPods eerder de aandacht grijpen en dus eerder opvallen. Een ander voordeel hierbij is dat je je AirPods kan matchen met een bepaald outfit wat je die dag aan hebt!

Wat betreft de keuzemogelijkheden hoef je je geen zorgen te maken. Zo heb je doorzichtige, marmeren, lederen en siliconen hoesjes. De AirPods silicone case bestaat vaak uit TPU. Ook zijn er diverse fabrikanten zoals Luis Vuitton, Supreme en Nike die hoesjes voor AirPods uitbrengen voor de liefhebbers van het desbetreffende merk. 

Praktisch

Een ander voordeel bij het gebruik van een hoesje voor je AirPods is dat het enorm praktisch kan zijn. Zo hebben veel AirPods hoesjes een sleutelhanger, zodat je je AirPods aan een sleutelbos kan bevestigen die je altijd bij je hebt. Zo vergeet je nooit meer jouw AirPods en kan je er altijd gebruik van maken,  doordat je hem aan je broek kunt bevestigen. Tevens zorgt het dragen van een hoesje om jouw AirPods case ervoor dat je je AirPods snel kan onderscheiden van overige AirPods. Dit kan handig zijn als je met een groep vrienden of familie bent die ook AirPods op tafel hebben liggen.

Wil jij een leuk hoesje voor jouw Apple AirPods bestellen, dan ben je op het juist adres. Van wollen hoesjes tot aan siliconen hoesjes wij hebben het allemaal! . Heb je telefoonhoesjes of hoesjes voor je Tablet nodig? Klik dan hier.