AirPods Hoesjes

AirPods hoesjes zijn tegenwoordig steeds vaker gewild en deze trend zet zich voort met de komst van nieuwe AirPods cases. Net zoals bij een smartphone, kunnen mensen tegenwoordig ook niet meer zonder een hoesje voor hun AirPods. Apple heeft de eerste generatie AirPods in september 2016 geïntroduceerd en heeft inmiddels 4 verschillende modellen op de markt, te weten de AirPods 1 (1e generatie), de AirPods 2 (2e generatie), AirPods 3 (3e generatie), AirPods Pro en de Airpods Pro 2 (2e generatie).

Alle drie de modellen hebben een witte hardcase waar de oordopjes in worden opgeladen en bewaard kunnen worden.

Bescherming

Hoewel de hard case van de Apple AirPods de oordopjes goed kan beschermen, is de hardcase zelf in staat om beschadigd te raken. Dit zou zonde zijn, aangezien een dergelijke stevige case erg prijzig is. Dit kun je uiteraard voorkomen door gebruik te maken van een AirPods case of een AirPods Pro case. Deze vangen de schokken goed op en voorkomen daarmee schade aan je AirPods. Naast het feit dat deze schokbestendig zijn, kunnen ze ook krassen en gebruikerssporen voorkomen. Dus mocht je je AirPods willen verkopen in de toekomst, dan is het gebruik van een AirPod case erg raadzaam.

Uitstraling door AirPods hoesjes

Naast bescherming, zorgen AirPods hoesjes ook voor uitstraling. Hiermee zorg je ervoor dat je AirPod eerder de aandacht grijpen en dus eerder opvallen. Een ander voordeel hierbij is dat je je AirPod kan matchen met een bepaald outfit wat je die dag aan hebt!

Wat betreft de keuzemogelijkheden hoef je je geen zorgen te maken. Zo heb je doorzichtige, marmeren, lederen en siliconen hoesjes. De zachte AirPods silicone case bestaat vaak uit TPU. Ook zijn er diverse fabrikanten zoals Luis Vuitton, Supreme en Nike die hoesjes voor AirPod Pro uitbrengen voor de liefhebbers van het desbetreffende merk.

Praktisch

Een ander voordeel bij het gebruik van een hoesje voor je AirPods is dat het enorm praktisch kan zijn. Zo hebben veel AirPod beschermhoesjes een sleutelhanger, zodat je je AirPod aan een sleutelbos kan bevestigen die je altijd bij je hebt. Zo vergeet je nooit meer jouw AirPods en kan je er altijd gebruik van maken,  doordat je hem aan je broek kunt bevestigen. Tevens zorgt het dragen van een AirPodcase ervoor dat je je AirPod snel kan onderscheiden van overige AirPods. Dit kan handig zijn als je met een groep vrienden of familie bent die ook AirPods op tafel hebben liggen.

Wil jij een leuke cover voor jouw Apple AirPods bestellen, dan ben je op het juist adres. Van wollen hoesjes tot aan siliconen cases óf een AirPods 3 hoesje, wij hebben het allemaal! Ook voor telefoonhoesjes kun je hier terecht!

Lees meer...
Lees minder...
sluit menu